Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Utomhus Vägglampor Fyrkant

Kub lampor är klassiska och eleganta utomhuslampor, som med sina kubistiska former passar perfekt in i alla typer av moderna inredningar. Det är dessutom en utomhus vägglampa med fantastisk verkan, särskilt när det gäller spännande ljussättning.

En Kub lampa passar perfekt in i den nordiska inredningsstilen, där man normalt fokuserar på rena linjer och minimalism. Kvalitet är ännu en sak som många strävar efter. Och det är just vad du får med en Kub vägglampa som du köper på PlusLED. 

Ta en titt på vårt sortiment för att hitta just den utomhus Kub lampa, som passar till din bostad. 

En fyrkant utomhuslampa och dess fantastiska dekorativa ljus

Kub utomhuslampor ger fantastisk dekorativ belysning. Om du använder Kub lampor som fasadlampor, får du en mycket vacker grafisk ljuskägla på din bostads fasad. Kub lampan är nämligen känd för att skicka ljus både uppåt och nedåt. Det är vanligtvis en smal ljuskägla, som mest påminner om flamman från ett stearinljus som lyser uppåt, medan det är en betydligt bredare ljuskägla som skickas nedåt.

Om du vill att din kub lampa skall ha en bred ljuseffekt både uppåt och nedåt, kan du köpa till en bred ljusreflektor till din kub lampa. Härmed kan du få en kub vägglampa, som lyser precis som du har behov av. Du hittar enkelt en ljusreflektor till din nyinköpta kub lampa, eftersom den finns bland våra Kub lampprodukter här på PlusLED.

Populära i Utomhus Vägglampor Fyrkant

Uppnå en elegant stil med en inomhus fyrkant vägglampa i tidlös design 

En kub utomhus vägglampa är användbar även som en elegant vägglampa inomhus. Tack vare Cube lampans enkla och minimalistiska stil kan den användas i hela bostaden. En kub lampa ger nämligen både praktisk och funktionell belysning. Du hittar kub lampan i flera olika färger, vilket gör att du alltid kan hitta en som passar in färgmässigt i din bostadsinredning. 

Fyrkant utomhus vägglampor är ofta en elegant lösning till mindre rum, där det finns behov av mer ljus. Om du har en liten entré eller en mycket smal korridor, då är en Kub lampa idealisk på väggen, eftersom den inte kräver särskilt mycket plats. Den stilrena lampan är också ytterst användbar i exempelvis en walk-in closet, där det krävs ett extra bra och koncentrerat ljus. 

Den här typen av vägglampor är dessutom ett populärt val till badrummet. Kub lampans tidlösa design passar in i alla badrumsmiljöer, där de i synnerhet gör sig bra omkring badrumsspegeln. 

Det är därför ett fantastiskt val, då du får så otroligt många möjligheter att skapa en genomförd och elegant stil i detta rum. Om du vill använda en Kub lampa på badrummet, skall du vara uppmärksam på att den då skall ha rätt IP-klassificering.

Kub lampans design gör att den lätt kan användas på tvärs i flera rum. Därmed skapar du ett genomtänkt och enhetligt uttryck i hela din bostad.

Har du några frågor, eller vill du veta mer om våra fyrkant lampor?

Om du har behov av ytterligare information kring de kub lampor vi har i vårt sortiment, är du alltid välkommen att vända dig till oss. Du kan fråga om allt från valet av fyrkant lampor till om ljusreflektorn passar till alla kub lampor, IP-klassificering och mycket annat.