Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Trädgårdsspotlight

Det finns inget som är så skönt som att kunna njuta av sin trädgård året runt. Tyvärr är det i vårt avlånga land många mörka månader under loppet av ett år. Men du kan som tur är, göra en massa för din trädgård och dig själv under den mörka tiden, om du väljer att använda LED trädgårdsbelysning. 

Med trädgårdsspotlights kan du ge din trädgård just den stämning som du gärna vill ha. Ta en titt på vårt urval bestående av trädgårdsspotlights för att få inspiration till LED  utomhusbelysning, som kan göra en stor skillnad för både dig och din trädgård. 

Vad är trädgårdsspotlight?

Trädgårdsspotlights är lampor till trädgården som kan fås i många olika utgåvor och varianter. När du skall ha ljus i trädgården, har du otroligt många valmöjligheter. Skall dina utomhus trädgårdslampor vara:

- Trädgårdsspotlights på spjut

- Solcellsdrivna trädgårdsspotlights

- Utomhus LED spotlights - eventuellt med färger

- Markspotlights

- Någon annan typ av trädgårdsljus

Populära i Trädgårdsspotlight

Använd LED trädgårdsspotlights för att få mer ljus i trädgården

Trädgårdsspotlights är speciella trädgårdsljus och LED ljus till trädgården, framställda för utomhusbruk. De kan placeras på alla möjliga ställen i din trädgård. De kan exempelvis användas för terrassbelysning och ljus i infarten, men det finns många fler möjligheter. 

Du kan nämligen även placera trädgårdsspotlights vid dina blomsterrabatter. Med billiga rabatt- och marklampor kommer din trädgård att verka mycket mera öppen och inbjudande, när mörkret faller på. Dessutom medverkar den till att skapa en mysig belysning i trädgården.

Om du väljer att använda LED spotlights till utomhusbelysning, kan du framhäva alla vackra detaljer du har i din trädgård. Du kan till exempel använda trädgårdsspotlights på spjut för belysning av träd, buskar, skulpturer, en dam och liknande. De är mycket lätta att placera och kan snabbt vid behov flyttas till ett annat ställe. 

I många fall kan det vara en god idé att använda en eller flera trådlösa utomhuslampor. Om du skall ha en trådlös utomhuslampa, är det en solcellslampa du skall skaffa. 

Tips till din trädgårdsbelysning

När tiden kommer då du uppehåller dig mer inomhus, är det trevligt att kunna titta ut på en trädgård fyll med utomhuslampor. Det gör också att dina utomhusytor kommer att verka större. 

Men innan du köper trädgårdsspotlights, försök komma fram och bestämma dig för var i trädgården de skall placeras. Efter att du har bestämt dig för placeringen, bör du tänka på hur lampornas ljus sprids över på deras omgivningar. På det sätt är du säker på att du får just den effekt du önskar, och du får dina ljusmässiga behov uppfyllda. 

En annan sak som du skall tänka på, är om trädgårdslampan har fri utsikt till själva ljuskällan. Det ger nämligen en risk för bländning om den inte placeras korrekt. 

LED trädgårdsspotlight för nedgrävning – en liten spotlight med stor effekt

LED trädgårdsspotlight för nedgrävning är en liten spotlight, som kan ge stor effekt till dina utomhusmiljöer. Markspotlights har en tillbakadragen plats, eftersom de är undangömda i marken. De får dock fortfarande andra element att framstå på bästa sätt. 

Markspotlights kan medverka till att skapa ljus samt en perfekt harmoni. Om de skall placeras i trädgården, längs med infarten, på terrassen, vid dina blomsterrabatter eller andra ställen – det bestämmer du.