Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Världskarta | Scratch Map | Scratch affisch

Produktnummer: 3393

Världskarta - Scratch Map

Världskartan, med sin extremt fina design, passar perfekt att inreda hemma och går snabbt och enkelt att hänga upp, både inne i vardagsrummet och i sovrummet, eller för att repa och markera alla dina magnifika resor och minnas allt gott minnen.

Perfekt för födelsedagspresenter, vänpresenter eller julklappar.

Du kan också se vårt urval av prylar här. 

168 kr 

219 kr
Produktinformation "Världskarta | Scratch Map | Scratch affisch"

Världskarta för vägg

En snygg världskarta perfekt för väggen. Världskartan kan enkelt och snabbt hängas upp, bl.a. med stift, i ram (med eller utan glas), dubbelhäftande tejp m.m. (observera att endast världskartan ingår i paketet). Affischen är perfekt för väggdekoration och är superdekorativ med sin fina design och levande färger.

Skrapa världskartan

När du har rest runt i världen, skapat många minnen och sett ett hav av natur, nattliv och sevärdheter, låter världskartan dig repa varje land du har besökt. Kortet har en vit bakgrund, medan själva kortet är beige/brunt, tills du skrapar fälten och en fin färg kommer att synas. Det är ett roligt, kreativt och praktiskt sätt att hålla reda på dina resor och många äventyr - Det är också en utmärkt inspiration för din nästa destination eller perfekt för bucket list. Kanske får du ett nytt destination. 

Världskartaffisch - Personlig gåva

Scratch the world map är den perfekta presenten till din pojkvän som födelsedags- eller julklapp. Vännen eller flickvännen som inflyttningspresent, eller till familjen.

Du kan samla alla dina resmål på ett ställe och föreviga minnet. 

Du kan också köpa en delad världskarta, både för dekoration i hemmet men också för att samla dina resor, en idealisk idé för par eller vänner.

Mer information "Världskarta | Scratch Map | Scratch affisch"
Användningsområde: Inomhus
EAN 8718182074970
Info 1 Skrapkarta
Info 2 Dekoration för hemmet
Dimensionera B:55cm L:88cm
EAN 8718182074970

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ