Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Tvinnad Textilkabel Guldfärgad | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2

Produktnummer: 41203

5 meter tvinnad textilkabel guldfärgad i viskos från Creative Cables, är det perfekta valet för dig som önskar lägga till en touch av elegans i dina DIY belysningsprojekt. Textilkabelns höga kvalitet och vackra finish gör den idealisk för att skapa stämningsfulla lampor och ljusinstallationer som kan förvandla vilket rum som helst.

Textilkabeln kommer med jordanslutning och är dubbelisolerad för maximal säkerhet, designad för att uppfylla de högsta europeiska standarderna.

Textilkabeln kan klippas till efter behov.

204 kr 

Färg
Produktinformation "Tvinnad Textilkabel Guldfärgad | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"

Stilrent hem med tvinnad textilkabel i guld från Creative Cables

Den guldiga tvinnad textilkabeln i viskos från Creative Cables är en högkvalitativ textilkabel. Lägg till stil och elegans i din belysning och skapa en unik inredning som speglar din personliga smak med denna lampsladd textil. Denna mångsidiga och estetiskt tilltalande textilsladd är idealisk för dem som vill personifiera sitt hem eller arbetsplats med en touch av sofistikation. Oavsett om det är för att förnya en gammal lampa eller för att designa din egen ljusinstallation, erbjuder denna guldiga vridna textilkabel en perfekt balans mellan funktionalitet och stil.

Färg och kvalitet i en lösning med textilkabel och stoftkabel

Textilkablar tillför inte bara funktionalitet till belysning, utan är också en avgörande faktor för att skapa atmosfär och stil i ett rum. Färgad textilsladd kan dramatiskt ändra uttrycket och stämningen i ett rum. Till exempel kan en ljus och livfull färg tillföra energi och lekfullhet, medan mörkare toner kan bidra till en mer dämpad och mysig atmosfär. Dessutom kan matchande eller kontrasterande färger på textilkablar med andra element i rummet skapa en sammanhängande inredning. Färgade textilkablar ger möjlighet till personliggöring och kan återspegla individens stil och preferenser, vilket gör färgade textilkablar till ett väsentligt designval för alla som vill skapa ett personligt och inbjudande utrymme.

Skapa kontrast och karaktär med en guldig tvinnad textilkabel

Inom detta färgspektrum sticker den guldiga tvinnad textilkabeln från Creative Cables ut som ett exempel på tidlös elegans. Den guldiga tvinnad textilkabeln kan enkelt integreras i vilken design som helst, från modern till klassisk, vilket gör denna guldiga tvinnad textilkabel särskilt mångsidig. En guldig tvinnad textilkabel tillför en touch av sofistikation och kan fungera som ett iögonfallande, men kraftfullt designelement som kompletterar både ljusa och mörka färgteman. Genom att välja denna guldiga tvinnad textilkabel får du en lösning som inte bara är praktisk, utan som också bidrar till rummets estetik med en känsla av värme och karaktär.

Skapa unik belysning med DIY-projekt och textilkablar för lampor

Planerar du ditt kommande DIY-belysningsprojekt kan textilkabel och textilsladd spela en central roll, eftersom de erbjuder en unik kombination av funktionalitet och personlig stil. Med ett brett utbud av färger och texturer, inklusive den guldfärgade tvinnad textilkabeln från Creative Cables, ger dessa textilkablar dig möjligheten att skapa skräddarsydda belysningslösningar som speglar individuell smak och kreativitet. Genom att välja en textilsladd för lampor kan du enkelt designa lampor som passar perfekt in i hemmets inredning, från pendellampor över matbordet till unika bordlampor som tillför en personlig touch till vardagsrummet eller sovrummet.

Mer information "Tvinnad Textilkabel Guldfärgad | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Guld
Længde: 5m
Dimensionera 5 meter
EAN 9000000000100
Material Viskos tyg
Längd (mm) 5000
EAN 9000000000100

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ