Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Textilkabel | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2

Produktnummer: 41201

5 meter svart textilkabel i viskos från Creative Cables, är det perfekta valet för dig som önskar lägga till en touch av elegans i dina DIY belysningsprojekt. Textilkabelns höga kvalitet och vackra finish gör den idealisk för att skapa stämningsfulla lampor och ljusinstallationer som kan förvandla vilket rum som helst. Textilkabeln kommer med jordanslutning och är dubbelisolerad för maximal säkerhet, designad för att uppfylla de högsta europeiska standarderna.

Textilkabeln kan klippas till efter behov.

204 kr 

Färg

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Textilkabel | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"

Stilfullt hem med svart textilkabelar från Creative Cables

Svart textilkabel i viskos från Creative Cables är en högkvalitativ textilkabel. Lägg till stil och elegans till din belysning och skapa en unik inredning som speglar din personliga smak med denna textilkabel för lampor. Denna mångsidiga och estetiskt tilltalande textilkabel är idealisk för dem som önskar att personifiera sitt hem eller arbetsplats med en touch av sofistikering. Oavsett om det är för att förnya en gammal lampa eller för att designa din egen ljusinstallation, erbjuder denna svarta textilkabel en perfekt balans mellan funktionalitet och stil.

Färg och kvalitet i en lösning med textilkabel

Textilkablar tillför inte bara funktionalitet till belysningen, utan är också en avgörande faktor för att skapa atmosfär och stil i ett rum. En färgad textilkabel kan dramatiskt ändra uttrycket och stämningen i ett rum. Till exempel kan en ljus och livlig färg tillföra energi och lekfullhet, medan mörkare toner kan bidra till en mer dämpad och mysig atmosfär. Dessutom kan matchande eller kontrasterande färger på textilkablar med andra element i rummet skapa en sammanhang i ens inredning. Färgade textilkablar ger möjlighet till personlig anpassning och kan spegla individens stil och preferenser, vilket gör färgade textilkablar till ett väsentligt designval för alla som önskar att skapa ett personligt och inbjudande utrymme. 

Skapa kontrast och karaktär med svart textilsladd

Inom detta färgspektrum står det svarta textilkabeln från Creative Cables ut som ett exempel på tidlös elegans. Den svarta textilkabeln kan enkelt integreras i varje design, från det moderna till det klassiska, vilket gör svart textilkabel särskilt mångsidig. Den svarta textilkabeln tillför en touch av sofistikering och kan fungera som ett diskret, men kraftfullt designelement som kompletterar både ljusa och mörka färgteman. Genom att välja en svart textilkabel får du en lösning som inte bara är praktisk, utan som också bidrar till rummets estetik med en känsla av djup och karaktär.

Skapa unik belysning med DIY-projekt och textilkablar för lampor

När du planerar ditt kommande DIY belysningsprojekt kan textilkabel och textilsladd spela en central roll, eftersom de erbjuder en unik kombination av funktionalitet och personlig stil. Med ett brett utbud av färger och texturer, inklusive den svarta textilkabeln från Creative Cables, låter dessa textilsladdar dig möjligheten att skapa skräddarsydda belysningslösningar som speglar individuell smak och kreativitet. Genom att välja en textilkabel för lampor kan du enkelt designa lampor som passar perfekt in i hemmets inredning, från pendellampor över matbordet till unika bordlampor som tillför ett personligt inslag i vardagsrummet eller sovrummet.

Mer information "Textilkabel | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Længde: 5m
Dimensionera 5 meter
EAN 9000000000058
Material Viskose stof
Längd (mm) 5000
EAN 9000000000011

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ