Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sortimentlåda | Justerbara mellanväggar |

Produktnummer: 6532
Denna sortimentslåda är den ultimata lösningen för att organisera och förvara dina smådelar och verktyg. Den är gjord av slitstarka material och har justerbara fack så att du kan anpassa den efter dina behov. Med det genomskinliga locket kan du enkelt inspektera innehållet utan att öppna kartongen. De robusta snäppförslutningarna säkerställer att lådan förblir tätt och säkert stängd under transport.

134 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sortimentlåda | Justerbara mellanväggar |"

Sortimentslåda för mångsidig användning

Sortimentslådan är den ultimata lösningen för att hålla dina smådelar och verktyg organiserade och lättillgängliga. Med justerbara fack kan du anpassa lådan efter dina specifika behov och se till att inget ramlar ut under transporten. Boxen är gjord av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och tillförlitlighet.


Transparent lock för enkel inspektion

Sortimentslådan är försedd med ett genomskinligt lock som gör att du kan inspektera innehållet utan att öppna lådan. Detta gör det enkelt och snabbt att hitta det du behöver och säkerställer att inget försvinner under transporten.

Robusta knäppning

Sortimentlådan är utrustad med robusta snäppförslutningar som säkerställer att lådan förblir tätt och säkert stängd under transport. Du kan vara säker på att dina delar och verktyg förblir säkra inuti lådan.

Ställbara rum anpassade efter dina behov

Sortimentlådan är designad med justerbara fack som kan anpassas efter dina behov. Du kan enkelt justera facken för att rymma olika storlekar av delar och verktyg, vilket gör det enkelt att organisera och hitta det du behöver.

Håll ordning på dina små delar och verktyg

Sortimentslådan är den perfekta lösningen för alla som behöver organisera och hålla reda på smådelar och verktyg. Oavsett om du är hantverkare eller gör-det-själv-entusiast hjälper sortimentskartan dig att hålla ordning på dina saker.

Mer information "Sortimentlåda | Justerbara mellanväggar |"
Färg: Svart
EAN 5902801012259
EAN 5902801012259

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ