Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff | WiFi Smart Switch | 10A | BASICR4

Produktnummer: 79011

Sonoff BASICR4 WiFi Smart Switch gör det enkelt att styra dina hushållsapparater var som helst. Med appkontroll, röststyrning och avancerade schemaläggningsfunktioner är det den perfekta lösningen för att göra ditt hem mer intelligent. Säker, pålitlig och lätt att använda; Sonoff BASICR4 är ditt första steg mot ett smartare hem.

145 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sonoff | WiFi Smart Switch | 10A | BASICR4"

Sonoff BASICR4 Smart Switch: Upplev nya höjder av hemkontroll

Upplev den ultimata bekvämligheten och kontrollen med Sonoff BASICR4, en WiFi Smart Switch designad för att göra ditt hem intelligent. Denna avancerade switch låter dig styra dina hushållsapparater från var som helst i världen via din smartphone. Oavsett om du vill sätta på kaffemaskinen innan du går upp eller se till att alla lampor är släckta när du lämnar huset, är BASICR4 lösningen för dig. Med sin enkla installation och användarvänliga app har det aldrig varit enklare att anpassa ditt hem till din livsstil.

WiFi Smart Switch-integration: Styr var som helst, när som helst

Med Sonoff-omkopplaren kan du njuta av friheten att styra ditt hem oavsett var du befinner dig. Denna switch är lätt att integrera med ditt hemnätverk, vilket ger dig omedelbar tillgång till alla dina anslutna enheter via eWeLink appen. Att styra dina enheter är intuitivt och flexibelt, med möjligheten att ställa in scheman, timers och skapa smarta scener som automatiskt justerar dina enheter baserat på dina dagliga rutiner. Den smarta switchen BASICR4 är inte bara praktisk, utan också en tidsbesparing som ger dig mer tid för det som verkligen räknas.

BASICR4 Smart Switch: avancerad funktionsuppsättning

Den smarta switchen BASICR4 erbjuder ett antal avancerade funktioner som tar din hemautomation till en ny nivå. Med röststyrning kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant kan du utföra kommandon med bara några få ord. Dessutom låter schemaläggningsfunktionen dig exakt styra aktiveringstiderna för enheter, vilket är idealiskt för energibesparingar och för att ge intrycket av att någon är hemma även när du är på semester. Skapa smarta scener för att ansluta flera enheter och aktivera dem med ett enda kommando, vilket skapar ett verkligt intelligent hem.

Sonoff Switch: Säker och pålitlig hemautomation

Säkerhet och tillförlitlighet är kärnelementen i Sonoff BASICR4 smarta switch. Utrustad med ett robust PC V0 skåp och certifieringar som ISED, FCC, RoHS, ETL, CE och SRRC, kan du vara säker på att din switch är säker att använda i ditt hem. Den stöder upp till 2400W, vilket gör den lämplig för praktiskt taget alla hushållsapparater. Med en driftstemperatur på -10 ℃ till 40 ℃ och en driftsfuktighet på 10 % till 95 % relativ luftfuktighet, är denna switch designad för att fungera under ett brett spektrum av hemförhållanden, vilket säkerställer pålitlig kontroll dag efter dag.

Mer information "Sonoff | WiFi Smart Switch | 10A | BASICR4"
Användningsområde: Inomhus
MAX Amp. : 10A
Materiale: Plastik
Trådlös teknologi: Wifi
EAN 6920075741865
Dimensionera L: 88 mm - H: 39 mm - B: 24 mm
Info 1 Drifttemperatur: -10℃~40℃
Längd (mm) 88
Bredd (mm) 24
Höjd (mm) 39
EAN 6920075741865

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ