Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Precisionsskruvmejselsats | 7 Delar

Produktnummer: 6536
Vårt skruvmejselset är det perfekta verktyget för alla skruvuppdrag. Med 7 högkvalitativa precisionsskruvmejslar är du redo att ta dig an alla projekt. Dessa skruvmejslar är tillverkade av slitstarkt S2-stål som är motståndskraftigt mot deformation och skador. Den magnetiska spetsen gör det enkelt att placera och hålla fast skruvarna och de ergonomiska handtagen med halkskyddsyta säkerställer bekvämt arbete.

151 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Precisionsskruvmejselsats | 7 Delar"

Precisionsskruvmejselsats för mångsidigt arbete

Med vårt skruvmejselset är du redo för alla skruvuppdrag. Detta set består av 7 precisionsskruvmejslar designade för att möta dina behov. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en entusiastisk gör-det-själv-görare, hjälper vårt skruvmejselset dig att utföra uppgifter med precision och lätthet.

Storlekar

Platt skruvmejsel:

- 1.5x50 mm 

- 2x50 mm

Philips/ PH:

- PH00 50 mm 

- PH0 50 mm 

Torx:

- T5 50 mm 

- T6 50 mm 

- T7 50 mm

Utmärkt skruvmejselsats av hög kvalitet

Skruvmejselsatsen är tillverkad av högkvalitativt S2-stål, vilket säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot deformation och skador. Skruvmejslarna kommer att hålla länge och bibehålla sin prestanda även under intensiv användning.

Skruvmejsel med magnet för problemfritt arbete

Med den smarta magnetiska spetsdesignen blir det lätt att placera och hålla fast i skruvarna. Du behöver inte oroa dig för att tappa en skruv eller lägga extra tid på att justera skruven till rätt plats. Vår skruvmejselsats gör skruvmonteringen snabb och enkel.

Ergonomisk verktygssats för bekvämt arbete

De släta roterande kåporna i handtagen förbättrar greppet och gör att du enkelt kan dra åt skruvarna. Bi-material handtaget är speciellt format med en halkfri yta som säkerställer bekvämt arbete under lång tid.

Kombinerar kvalitet och funktionalitet

Skruvmejselsatsen är inte bara hållbar utan också mångsidig. Du kan använda den för en mängd olika uppgifter, från elektronikreparationer till möbelmontering. Oavsett om du är proffs eller hobbyist kommer vårt skruvmejselset att vara en pålitlig följeslagare.

Mer information "Precisionsskruvmejselsats | 7 Delar"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Svart
EAN 5901867119940
EAN 5901867119940

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ