Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Precisions skruvmejselsats, isolerad, 6 delar (HT1S986)

Produktnummer: 6521
Detta 6-delade skruvmejselset är idealiskt för arbete på elektriska ledningar upp till 1000 V. Skruvmejselsetet är VDE 1000 V betygsatt, vilket gör det till den idealiska elektriker-skruvmejseln. Skruvmejseln har magnetiska skruvspetsar med roterande huva för ergonomisk åtdragning. Setet inkluderar raka klyvskruvmejslar och Phillips-skruvmejslar i olika storlekar, vilket ger större mångsidighet och flexibilitet i arbetet.

219 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Precisions skruvmejselsats, isolerad, 6 delar (HT1S986)"

Skruvmejselset med magnetisk spets

Precisionsskruvmejselset är idealiskt för arbete på elektriska ledningar med spänningar upp till 1000 volt. Setet innehåller 6 högisolerade skruvmejslar i olika storlekar som är lämpliga för en mängd olika uppgifter.

Verktyg i hållbar design

Skruvmejselsetet är tillverkat av krom-molybdenlegerat stål, vilket gör skruvmejselsetet både hållbart och motståndskraftigt mot deformation. Dessutom har de magnetiska skruvspetsarna en roterande huva som förbättrar ergonomin vid åtdragning. Skaftet har ett hål, vilket gör det enkelt att hänga upp skruvmejselsetet, och handtaget är tillverkat av två material för ett bekvämt grepp och användning.

Kvalitets elektriker verktyg

Precisionsskruvmejselsetet är VDE 1000 V betygsatt, vilket innebär att det är säkert att använda på elektriska ledningar med spänningar upp till 1000 volt. Detta ger extra säkerhet och trygghet när du arbetar med elektrisk utrustning.

Skruvmejslar i flera storlekar

Detta precisionsskruvmejselset innehåller 6 olika storlekar av skruvmejslar som är lämpliga för en mängd olika uppgifter. Setet innehåller raka klyvskruvmejslar i storlekarna 1,5x50 mm, 2,0x50 mm och 3,0x50 mm, samt Phillips-skruvmejslar i storlekarna PH00 50 mm, PH0 50 mm och PH1 50 mm. Detta ger större mångsidighet och flexibilitet i ditt arbete.

Mer information "Precisions skruvmejselsats, isolerad, 6 delar (HT1S986)"
Färg: Röd
EAN 5901867191823
Dimensionera 50

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ