Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Plugg Schuko M/J | Vit

Produktnummer: 24861
Denna vita stickpropp är designad med Schuko-kontakttyp och är lämplig för olika elektriska applikationer. Den har en 2-polig+J 16A design och kan användas tillsammans med Forix-uttag från Legrand. Med sin hållbara konstruktion och enkla installation är denna kontakt ett pålitligt val för att säkerställa en stabil och säker strömförsörjning till dina elektriska apparater.

34 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Plugg Schuko M/J | Vit"

Plugg Schuko M/J, plast, vit

Designad med Schuko-kontakten är denna vita kontakt ett pålitligt val för dina elektriska behov. Med sin 2-poliga+J 16A-design passar den för mjuka ledningar och används ofta tillsammans med Forix-uttag från Legrand.

Funktioner och användning

Denna kontakt är idealisk för olika elektriska applikationer där en säker och pålitlig anslutning krävs. Den 2-poliga+J 16A designen säkerställer en stabil strömförsörjning och är lämplig för mjuka kablar. Stickkontakten kan användas tillsammans med Forix-uttag från Legrand och ger en problemfri anslutning till dina elektriska apparater.

Hållbarhet och kvalitet

Legrand är kända för sina höga kvalitetsstandarder och denna plugg är inget undantag. Designad för att uppfylla strikta säkerhetsstandarder, den är gjord av hållbara material som säkerställer långvarig användning.

Enkel installation

Installationen av denna kontakt är enkel och problemfri. Koppla bara in den i motsvarande uttag så är den redo att användas. Den säkra och pålitliga anslutningen säkerställer att du kan använda dina elektriska apparater utan oro.

Denna vita kontakt med Schuko-kontakt är ett pålitligt val för dina elektriska behov. Med sin hållbara design, enkla installation och kompatibilitet med Forix-uttag från Legrand är den ett idealiskt val för olika applikationer. Välj denna kontakt för att säkerställa en stabil och säker strömförsörjning för dina elektriska apparater.

Mer information "Plugg Schuko M/J | Vit"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Volt: 230V
EAN 3245060501877
Material Plast
Info 1 2-polig+J 16A för mjuk tråd
EAN 3245060501877

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ