Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Spotlight | Philips Ra90 | PRIMA | Matta. Vit | Gu10 230V (dimbar)

Produktnummer: 8860S7

LED infälld Spotlight - Matt vit - 230V Spotlight - Philips LED Gu10 - 3000K - Kan monteras direkt i isolering - Infälld höjd på 68mm - 365 lumen (ersätter 50w) - Dimbar - 60° eller 36° ljusspridning

Enkel och smart skruvmontering med torx 10 skruvar - Enkelt klicksystem för Gu10 ljuskälla, där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på framsidan.

Här får du en PRIMA Spotlight, där alla material är tillverkade i högsta kvalitet.

245 kr 

Paketet innehåller:

1 Antal.
Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I Mat Hvid
1 Antal. ( Välj variant )
Produktinformation "LED Spotlight | Philips Ra90 | PRIMA | Matta. Vit | Gu10 230V (dimbar)"

Infälld Spotlight i matt vitt med Philips Ra90 Gu10 LED

Vacker och snygg LED Spotlight i matt Vit finish i superkvalitet - här får du exceptionellt hög ljuskvalitet via Philips Ra90 LED Gu10 ljuskälla till marknadens skarpaste pris. LED Spotlight levereras med en 230v PRIMA Gu10 infälld Spotlight förberedd i elegant mattvit design, vilket bidrar till ett enkelt och snyggt uttryck i taket efter installationen.

Spotlight har en låg installationshöjd på 68 mm, enkel skruvmontering via torx 10 skruvar och enkelt klicksystem för gu10 ljuskälla, där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på framsidan.

Philips LED Spotlight i mattvitt med hög färgåtergivning och hög ljusspridning

LED ljuskällan från Philips är här utrustad med några av marknadens bästa färgåtergivning (Ra90), vilket är din garanti för hög ljuskvalitet. Ljuskällan är dimbar och dimmar bra på de vanligaste LED dimmer på marknaden.

Med den unika 60 graders spridningen på ljuskällan uppnår du ett fantastiskt ljusfall som är perfekt för punktbelysning i tak. Du undviker också kolumnbelysningseffekten som kan uppstå på fläckar monterade nära väggar. Ljusets färg hålls i ett varmvitt (3000K) vilket kombinerat med den höga färgåtergivningen på Ra90 ger ett fantastiskt ljus.

Gu10 Spotlight i rund matta. Vit design

230v infälld Spotlight är gjord av elegant matt. vit design som ger ett anonymt och enkelt uttryck efter installationen - Spotlight är en superbelysningslösning för till exempel kök, badrum, vardagsrum, kontor etc.

Loopboxen på Spotlight är utrustad med hela 5 kontakter för att t.ex. slå på variabla på / av alternativ. Dessutom är kabelavlastningen gjord utan skruvar vilket gör denna Spotlight särskilt lätt att arbeta med.

Spotlight kan enkelt monteras i trätak, tak i gips, troldtekt / träbetong etc. - för hålskärning, använd en hålborr / hålsåg på Ø76mm - här är det alltid en bra idé att utföra en testskärning innan den slutliga installationen (Du hittar alla våra hålborrar här).

PRIMA infälld Spotlight i högsta kvalitet - Elektrikarnas favorit!

Här får du en av marknadens allra bästa Gu10 Spotlight, där kvalitet och detaljer står i fokus. Med denna Spotlight får du bläddra.

- Extra starka skruvar . Många andra Spotlight på marknaden har skruvar som lätt går sönder när de monteras med elverktyg. Denna Spotlight är utrustad med förstärkta skruvar och svängarm för att förhindra detta.

- Plasthus, där säkerheten är i toppklass . Spotlight kommer med ett extra kraftfullt och starkt bakhus. Alla plastdelar är gjorda av brandhämmande material.

- Extra fin anslutning till taket . Framsidan är utrustad med ett dubbelfjädringssystem som garanterar bästa anslutning till taket. Detta ger en extra fin finish.

- Enkelt alternativ för looping . Spotlight har 5 klämmor för montering av kabel. F, N och Ground för matning, samt 2 extra klämmor som gör det möjligt att göra fler tändningar.

 

90 grader downlight / installationskabel används för montering - du hittar vårt urval här ( Downlight / Installationskablar).

Mer information "LED Spotlight | Philips Ra90 | PRIMA | Matta. Vit | Gu10 230V (dimbar)"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Vit
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>90
IP-klass: IP44
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Gu10
Spridningsvinkel: 36°, 60°
Volt: 230V
Watt: 5W
Info 1 5 ST Ansluts med fast avlastning för kabel, utan skruvar
Dimensionera 68mm - Installationshöjd
Lutningsvinkel 30°
Håldiameter Ø76mm (låg testskärning före installation)
lampdiameter 90mm (front)
Uppskattad livslängd 25.000
EAN 5712716886070

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ