Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Spotlight | Philips Ra90 | PRIMA | Borstad Alu | Gu10 230V (dimbar)

Produktnummer: 8861S7

LED infälld Spotlight - Borstad aluminium - 230V Spotlight - Philips LED Gu10 - Ra> 90 - 3000K - Kan monteras direkt i isolering - Infälld höjd på 68mm - 365 lumen (ersätter 50w) - Dimbar - 60 ° ljusspridning

Enkel och smart skruvmontering med torx 10 skruvar - Enkelt klicksystem för Gu10 ljuskälla, där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på framsidan.

Här får du en PRIMA Spotlight, där alla material är tillverkade i högsta kvalitet.

236 kr 

Paketet innehåller:

1 Antal.
Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I borstad Alu.
1 Antal. ( Välj variant )
Produktinformation "LED Spotlight | Philips Ra90 | PRIMA | Borstad Alu | Gu10 230V (dimbar)"

Inbyggd Spotlight i borstad aluminium. med Philips Ra90 Gu10 LED

Vacker och snygg LED Spotlight med front i borstad aluminium finish i en super bra kvalitet. Med denna Spotlight får du exceptionellt hög ljuskvalitet via Philips Ra90 LED Gu10 ljuskälla till marknadens skarpaste pris.

Den infällda Spotlight är en 230v PRIMA Gu10 infälld Spotlight gjord av en snyggt borstad aluminiumdesign, vilket bidrar till ett snyggt och snyggt utseende i taket efter installationen. Spotlight har en inbyggd höjd på 68 mm, en enkel skruvmontering via torx 10 skruvar och ett enkelt klicksystem för gu10 ljuskälla, där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på själva fronten.

Philips LED Spotlight i borstad aluminium med hög färgåtergivning (Ra) och hög ljusspridning

Gu10 LED ljuskällan från Philips är här utrustad med några av marknadens bästa tekniker för färgåtergivning. Ett Ra värde på Ra90 är din garanti för hög ljuskvalitet. Ljuskällan är dimbar och dimmar bra på de vanligaste LED dimmere på marknaden.

Med den unika 60 graders ljusfördelningen får du ett fantastiskt ljusfall som är perfekt för takbelysning med Spotlight. Du undviker också pelarbelysning som finns på Spotlight monterad längs väggar. Ljusets färg ar varmvitt (3000K) vilket kombinerat med den höga färgåtergivningen på Ra90 ger ett fantastiskt ljus.

Gu10 Spotlight i rund borstad aluminium. design

230v infälld Spotlight är tillverkad av helborstad aluminium design som ger taket ett snyggt utseende efter installationen - Spotlight är en superbelysningslösning för rum som kök, badrum, kontor eller bara som allmän takbelysning.

Framslingan i den inbyggda Spotlight är utrustad med hela 5 kontakter för framslinga och ev koppling av variabla på / av alternativ. Dessutom är kabelavlastningen gjord utan skruvar vilket gör denna Spotlight särskilt lätt att arbeta med.

Spotlight kan enkelt monteras i trätak, tak i gips, troldtekt / träbetong etc. - för hålskärning, använd en hålborr / hålsåg på Ø76mm - här är det alltid en bra idé att utföra en testskärning innan den slutliga installationen(Du hittar alla våra hålborrar här).

PRIMA infälld Spotlight i högsta kvalitet - Elektrikarnas favorit!

Här får du en av marknadens allra bästa Gu10 Spotlight, där kvalitet och detaljer står i fokus. Med denna Spotlight får du bläddra.

- Extra starka skruvar . Många andra Spotlight på marknaden har skruvar som lätt går sönder när de monteras med elverktyg. Denna Spotlight är utrustad med förstärkta skruvar och svängarm för att förhindra detta.

- Plasthus, där säkerheten är i toppklass . Spotlight kommer med ett extra kraftfullt och starkt bakhus. Alla plastdelar är gjorda av brandhämmande material.

- Extra fin anslutning till taket . Framsidan är utrustad med ett dubbelfjädringssystem som garanterar bästa anslutning till taket. Detta ger en extra fin finish.

- Enkelt alternativ för looping . Spotlight har 5 klämmor för montering av kabel. F, N och Ground för matning, samt 2 extra klämmor som gör det möjligt att göra fler tändningar.

 

90 grader downlight / installationskabel används för montering - du hittar vårt urval här ( Downlight / Installationskablar).

Mer information "LED Spotlight | Philips Ra90 | PRIMA | Borstad Alu | Gu10 230V (dimbar)"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Alu
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>90
IP-klass: IP44
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Gu10
Lumen: 365lm
Spridningsvinkel: 60°
Volt: 230V
Watt: 5W
IP -klass IP44
Info 1 5 ST Ansluts med fast avlastning för kabel, utan skruvar
Info 2 Måste monteras direkt i isolering
Dimensionera 68mm - Installationshöjd
Lutningsvinkel 30°
Håldiameter Ø76mm (låg testskärning före installation)
lampdiameter 90mm (front)
Uppskattad livslängd 25.000
EAN 5712716886179
Lumen 365lm
EAN 5712716886179

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ