Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Cykelbakljus | Cykel Tillbehör | 3 ljusinställningar

Produktnummer: 7274
ARKTUR cykelbakljuset är en kraftfull och praktisk cykelbakljus som hjälper dig att bli synlig i trafiken efter mörkrets inbrott. Den har två kraftfulla LED-dioder som sänder ut en kraftig röd ljusstråle i tre olika ljusinställningar. Lampan kan enkelt monteras på din cykel med hållaren eller användas på en jacka eller väska med den medföljande klämman. Den är stänksäker, vilket gör den motståndskraftig mot vatten och andra vätskor. Lampan använder två AAA-batterier och har en lång batteritid. 

OBS! AAA-batterier ingår ej, kan köpas här.

117 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED Cykelbakljus | Cykel Tillbehör | 3 ljusinställningar"

Kraftfull och Praktisk Cykelbakljus

ARKTUR cykelbakljus är en kraftfull och praktisk cykelbakljus som hjälper dig att bli synlig i trafiken efter mörkrets inbrott. Med två kraftiga LED-dioder sänder ARKTUR ut en kraftig röd ljusstråle som gör dig synlig för andra trafikanter. Lampan har också tre olika ljusinställningar så att du kan anpassa ljusstyrkan efter dina behov.

Det bästa och viktigaste cykeltilbehöret

ARKTUR cykelbakljus sänder ut en kraftig röd ljusstråle som gör dig synlig för andra trafikanter. Det kraftiga ljuset är särskilt viktigt i trafiken efter mörkrets inbrott, när det är svårt att se andra trafikanter. Med ARKTUR cykelbakljus kan du säkert röra dig i trafiken även när det är mörkt.

Cykellampa med många funktioner

ARKTUR cykelbakljuset kan enkelt monteras på din cykel. Lampan har en praktisk klämma så att du kan fästa den på din klädsel eller ryggsäck. Dessutom följer en hållare med så att du kan montera lampan direkt på din cykel.

Specifikationer

Kraftigt rött ljus 

Enkel montering med klämma eller hållare 

3 olika ljusinställningar 

Lång batteritid 

Stänksäker design 

Lätt att använda 

ARKTUR Cykelbakljus är den perfekta lösningen för dig som vill ha ett kraftfullt och praktiskt cykelbakljus. Med lång batteritid och en stänksäker design kan du använda lampan i alla väder, och det kraftiga ljuset gör dig synlig i trafiken efter mörkrets inbrott.

OBS! AAA-batterier ingår ej, kan köpas här.


Mer information "LED Cykelbakljus | Cykel Tillbehör | 3 ljusinställningar"
Färg: Svart
EAN 5901299950029
EAN 5901299950029

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ