Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Laddningsbar cykellykta | 5 kraftiga LED-dioder | 120 lumen

Produktnummer: 7278
Polaris cykellampan är utformad för att ge kraftigt rött ljus som hjälper till att belysa vägen när du cyklar på natten. Den USB-laddningsbara lampan har 5 kraftfulla SMD LED-dioder som ger 120 lumen. Det inbyggda batteriet laddas enkelt via den medföljande USB-kabeln och det tar bara cirka 2 timmar att ladda lampan helt. Lampan är regntålig och det medföljande bandet gör det enkelt att montera den på cykelstyret.

134 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Laddningsbar cykellykta | 5 kraftiga LED-dioder | 120 lumen "

Laddningsbar cykellykta

Denna Polaris cykellampa har 5 kraftfulla SMD LED-dioder som ger ett starkt rött ljus på hela 120 lumen. Tack vare denna lykta blir du synlig för andra trafikanter när mörkret faller. Enheten har 5 ljusinställningar. Lampan har ett inbyggt batteri och laddas via en medföljande USB-kabel.

USB cykellykta

Polaris baklyset är laddningsbart så att du aldrig behöver byta batteri. Det inbyggda batteriet laddas enkelt via den medföljande USB-kabeln när det är urladdat. Det tar bara 2 timmar att ladda lampan helt.

Kraftfullt baklyse

De 5 kraftfulla SMD LED-dioderna ger ett starkt rött ljus som hjälper till att belysa vägen när du cyklar på natten. Det kraftiga ljuset på 120 lumen är mycket synligt för andra trafikanter, så du kan vara säker på att du blir sedd.

Vattentät cykellykta 

Polaris cykellampan är IPX6-klassificerad, vilket innebär att den är motståndskraftig mot regn. Detta säkerställer att lampan förblir intakt oavsett var du cyklar och vilka väderförhållanden du befinner dig i.

Enkel montering och laddning

För att montera denna cykellykta behöver du bara snurra det medföljande bandet runt cykelramen och sedan fästa lampan. För att välja en inställning eller stänga av enheten, trycker du flera gånger på strömbrytaren tills den önskade inställningen uppnås. För att ladda batteriet, anslut enheten till en USB-källa, en full laddning tar cirka 2 timmar. Medan lampan laddas lyser den rött och när den lyser grönt är batteriet helt laddat.

Mer information "Laddningsbar cykellykta | 5 kraftiga LED-dioder | 120 lumen "
Färg: Svart
Lumen: 120lm
EAN 5901299950180
Lumen 120
EAN 5901299950180

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ