Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Laddkabel Elbil | 5m | 11kW | Typ 2 Laddkabel | Svart

Produktnummer: 6370

Laddkabel för elbilar - 11kW - Typ 2  laddkabel - 5m lång - Kabel passar de flesta laddboxar

Här får du en typ 2 laddarkabel till elbilen. Laddkabeln är kompatibel med laddstationer som använder typ 2 ingångar. Den laddas med upp till 11kW. 

OBS: Leverans 3-7 hverdagar

1 579 kr 

Produktinformation "Laddkabel Elbil | 5m | 11kW | Typ 2 Laddkabel | Svart"

Typ2 laddkabel för elbil

Typ 2 kabeln är det perfekta tillbehöret till din elbil när du ska ut på en långresa i Europa. Tack vare den universella typ 2 plugg är kabeln kompatibel med alla laddstationer som stöder denna typ av laddning. Med en laddningskapacitet på upp till 11 kW kan du få din elbil laddad snabbt och enkelt på språng. Denna typ 2 kabel är en 3 faskabel med en nominell ström på 16A och en nominell spänning på 480V. 

Laddkabel typ 2 för elbilar som passar de flesta laddstationer

Den universella typ 2 plugg som används på kabeln gör den kompatibel med alla laddningsstationer som stöder denna typ av laddning. Det innebär att du kan ladda din elbil på i stort sett alla laddstationer, oavsett var du befinner dig i Europa. Kabeln är lätt och lätt att hantera. Den är dessutom kompakt och tar inte mycket plats i bagageutrymmet på din elbil. Det gör att du enkelt kan ta den med dig överallt, och alltid vara redo att ladda din elbil när det behövs.

Miljövänlig laddning med elbils laddkabel

Den miljövänliga laddningen gör att du kan slippa använda fossilt bränsle för att ladda din elbil, och istället använda den miljövänliga strömmen från laddstationen. Kabeln är skyddad mot damm och vatten med en skyddsgrad på IP54. Det är också brandhämmande och har en brandhämmande klassificering på 94 V-0.

Pålitlig och effektiv laddning On-the-Go

Förutom sina imponerande tekniska specifikationer är denna universella laddkabel av Typ 2 det idealiska valet för elbilentusiaster som planerar längre resor. Med en längd på 5 meter och imponerande laddningskapacitet på upp till 11 kW är denna kabel designad för att möta behoven hos moderna elbilar, inklusive Tesla, Polestar och andra modeller.

Kompatibilitet över hela Europa

Den universella Typ 2-kontakten på denna kabel gör den kompatibel med alla laddstationer som stöder denna typ av laddning. Oavsett var du reser i Europa kan du vara säker på att hitta en laddstation som passar dina behov. Denna flexibilitet gör det enkelt att planera din resa och säkerställa att du alltid har tillgång till pålitlig laddning.

Praktisk och lätt transportabel laddare för elbilar

Med sin lätta och kompakta design är denna Typ 2-kabel lätt att hantera och förvara. Den tar minimal plats i bagageutrymmet i din bil, vilket ger dig möjlighet att ta med den överallt.


Mer information "Laddkabel Elbil | 5m | 11kW | Typ 2 Laddkabel | Svart"
Användningsområde: Utomhus
Färg: Svart
IP-klass: IP54
Volt: 480V
EAN 5907595458252
Info 1 3 Fas - 16A
Dimensionera Kabel: 5x2,5 mm2 + 2x0,5 mm2
EAN 5907595458252

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ