Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Kabelskalare / Avisoleringstång - 170 mm

Produktnummer: 6550

Upptäck den ultimata kabelprepareringslösningen med denna högkvalitativa kabelskalare med inbyggd avisoleringstång. Verktyget är designat för precision med SK5 legerat stål, perfekt för både koppar- och aluminiumtrådar upp till 12 mm. Med sitt ergonomiskt utformade, halkfria handtag och inbyggda avisoleringstång   för strippning av ledningar i storlekar från 2,5 till 8,0 mm2 (14-8 AWG),   säkerställer optimal hantering och minskar trötthet under arbete, lämplig för både medelstora och tunga belastningar.

253 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Kabelskalare / Avisoleringstång - 170 mm "

Kabelskalare med precisionsblad i SK5 stål

Denna kabelskalare med inbyggd isoleringstång är en  oumbärligt verktyg för proffs som arbetar med både koppar- och aluminiumtrådar. Med blad tillverkade av högkvalitativt SK5-legerat stål säkerställer kabelsaxen ett rent och exakt snitt varje gång. Den maximala skärkontrollen på 12 mm gör den idealisk för medelstora och tunga laster där noggrannhet är avgörande.

Avancerad avlastningstång för storlekarna 2,5 till 8,0 mm2

Denna avancerade avisoleringstång är perfekt för att exakt skala trådstorlekar från 2,5 till 8,0 mm2 (14-8 AWG). Denna  avisoleringstång är designad för att förhindra halka under användning och ökar både säkerheten och effektiviteten på arbetsplatsen. Den robusta konstruktionen motstår deformation även under de tuffaste arbetsförhållanden.

Bästa avdragstänger med ergonomiskt grepp

Vår bästa avisoleringstång är designad för både komfort och prestanda. Det ergonomiskt formade, halkfria handtaget säkerställer ett stadigt grepp och minskar trötthet under långvarigt arbete. Denna kabelskalare med inbyggd isoleringstång är ett viktigt verktyg för alla som kräver precision och komfort i sitt elarbete.

Kabelsax designad för tunga belastningar

Med sin hållbara konstruktion och profilerade skäreggar är dessa kabelsaxar perfekta för tunga belastningar. Den är särskilt lämpad för att skära igenom tjocka koppar- och aluminiumkablar, vilket gör den till ett pålitligt verktyg i vilken verktygslåda som helst.

Mer information "Kabelskalare / Avisoleringstång - 170 mm "
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Blå, Svart
EAN 5902801011887
Dimensionera L: 170 mm
Info 1 Kabelsax + avisoleringstång
Längd (mm) 170
EAN 5902801011887

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ