Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Kabelskalare | 140 mm

Produktnummer: 6548

Kabelskalare, designade för att skära av isolering, tunna kablar, plåt med mera, är oumbärliga i vilken verktygslåda som helst. Med en längd på 140 mm och tillverkad av högkvalitativt stål med en hårdhet på 48-52 HRC, kombinerar dessa kabelsaxar förstärkta tandade skäreggar med ett specialtillverkat skärande skåra för att säkerställa exakta och rena snitt. Det ergonomiska  grepp ökar komforten och gör den idealisk för både proffs och hemanvändare som kräver precision och hållbarhet.

83 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Kabelskalare | 140 mm"

 Kabelskalare med specialgjord klippskåra

Denna kabelskalare är designad för att hantera ett brett utbud av material från isolering och tunna kablar till plåt och plast. Med en längd på 140 mm och tillverkad av högkvalitativt stål med en hårdhet på 48-52 HRC garanterar denna sax hållbarhet och tillförlitlighet i vilken verktygslåda som helst. Det specialtillverkade skäret är idealiskt för exakta snitt i både små och stora kablar, vilket säkerställer rena snitt varje gång utan att skada de inre ledarna.

Kabelsax med förstärkta tandade skäreggar

Förstärkta tandade skäreggar på dessa kabelsaxar ökar skärnoggrannheten genom att förhindra kablar och ledningar från att glida under kapning. Denna funktion är väsentlig för professionella elektriker och hantverkare som kräver precision och effektivitet i sitt arbete. Saxens robusta design och precisionshöjande egenskaper gör dem till ett oumbärligt verktyg i alla seriösa verktygssamlingar.

Elektrikersax med ergonomiskt handtag i två material

Ergonomisk design och tvåmaterialsgrepp säkerställer komfort och kontroll, vilket gör dessa elektrikersaxar till ett idealiskt val för långa arbetsdagar. Greppet minskar trötthet och ökar användarkomforten, vilket tillåter längre användningsperioder utan obehag. Oavsett om du arbetar hemma eller på en professionell arbetsplats, ger denna sax exceptionell prestanda och komfort.

Mer information "Kabelskalare | 140 mm"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Blå, Svart
EAN 5901867125743
Dimensionera L: 140 mm
Längd (mm) 140
EAN 5901867125743

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ