Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Grön Textilkabel | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2

Produktnummer: 41205

5 meter grön textilkabel i bomull från Creative Cables, är det perfekta valet för dig som önskar lägga till en touch av elegans i dina DIY belysningsprojekt. Textilkabelns höga kvalitet och vackra finish gör den idealisk för att skapa stämningsfulla lampor och ljusinstallationer som kan förvandla vilket rum som helst.

Textilkabeln kommer med jordanslutning och är dubbelisolerad för maximal säkerhet, designad för att uppfylla de högsta europeiska standarderna.

Textilkabeln kan klippas till efter behov.

204 kr 

Färg

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Grön Textilkabel | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"

Elegant hem med grön textilkabel från Creative Cables

Den gröna textilkabeln i bomull från Creative Cables är en högkvalitativ produkt. Genom att lägga till stil och elegans till din belysning skapar du en unik inredning som speglar din personliga smak med denna textilkabel för lampor. Denna mångsidiga och estetiskt tilltalande textilkabel är idealisk för dem som önskar att personalisera sitt hem eller arbetsplats med en touch av sofistikation. Oavsett om det är för att förnya en gammal lampa eller designa din egen ljusinstallation, erbjuder denna gröna textilkabel en perfekt balans mellan funktionalitet och stil.

Färg och kvalitet i en lösning med textilkabel

Textilkablar tillför inte bara funktionalitet till belysning utan är också en avgörande faktor för att skapa atmosfär och stil i ett rum. En färgad textilkabel kan dramatiskt ändra uttrycket och stämningen i ett rum. Till exempel kan en ljus och livlig färg tillföra energi och lekfullhet, medan mörkare toner kan bidra till en mer dämpad och mysig atmosfär. Dessutom kan matchande eller kontrasterande färger på textilkablar med andra element i rummet skapa en sammanhängande inredning. Färgade textilkablar erbjuder möjligheter för personliggöring och kan återspegla individens stil och preferenser, vilket gör färgade textilkablar till ett viktigt designval för alla som önskar skapa ett personligt och inbjudande utrymme.

Skapa harmoni och nyans med grön textilkabel

Inom detta färgspektrum sticker den gröna textilkabeln från Creative Cables ut som ett exempel på subtil elegans. En grön textilkabel kan enkelt integreras i alla designkoncept, från modernt till klassiskt, vilket gör den särskilt mångsidig. En grön textilkabel lägger till en touch av raffinement och kan fungera som ett diskret men betydelsefullt designelement som kompletterar både neutrala och färgstarka teman. Genom att välja en grön textilkabel får du en lösning som inte bara är praktisk utan också bidrar till rummets estetik med en känsla av lugn och karaktär.

Skapa unik belysning med DIY-projekt och textilkablar för lampor

När du planerar ditt kommande DIY-belysningsprojekt kan textilkablar och textilkabel spela en central roll, eftersom de erbjuder en unik kombination av funktionalitet och personlig stil. Med ett brett utbud av färger och texturer, inklusive den gröna textilkabeln från Creative Cables, ger dessa textilkablar dig möjlighet att skapa skräddarsydda belysningslösningar som speglar individuell smak och kreativitet. Genom att välja en textilkabel för lampor kan du enkelt designa lampor som passar perfekt in i ditt hems inredning, från pendellampor över matbordet till unika bordlampor som tillför en personlig touch till vardagsrummet eller sovrummet.

Mer information "Grön Textilkabel | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Grön
Længde: 5m
Dimensionera 5 meter
EAN 9000595001152
Material Bomull
Längd (mm) 5000
EAN 9000595001148

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ