Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Fuga strömbrytare med korrespondens | 16A | 250V | Vit

Produktnummer: 24262
Fuga-brytaren med korrespondens 16A 250V i vitt är en pålitlig och hållbar strömbrytare designad för inomhusbruk. Den har en maximal spänning på 250V AC / 50 Hz och är lämplig för ledningar med en tjocklek på 1,5-2,5 mm².

219 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Fuga strömbrytare med korrespondens | 16A | 250V | Vit"

Fuga switch med korrespondens 16AX 250V Vit

Uppgradera ditt hem med denna Fuga-brytare i en elegant vit finish. Perfekt för inomhusbruk, denna pålitliga strömbrytare är lämplig för ett brett spektrum av applikationer. Med sina avancerade specifikationer och hållbara design är denna switch idealisk för både hem och kommersiell användning.

Kraftfull prestanda och flexibilitet

Fuga-omkopplaren tål en maximal spänning på 250V AC / 50 Hz. Denna strömbrytare är designad för att hantera belastningar på upp till 16 ampere och är lämplig för ledningar med en tjocklek på 1,5-2,5 mm². Oavsett om det är för allmänbelysning eller andra elektriska apparater, kan du lita på att fuga-omkopplaren ger tillförlitlig och säker strömhantering.

Enkel installation och användarvänlig design

Fuga effektbrytare är designad med användarvänlighet i åtanke. Den passar perfekt i standardmoduler och kräver endast ett modulutrymme. Installationen går snabbt och enkelt och med rätt trådanslutning kan du vara säker på en stabil och säker anslutning. Med sin hållbara konstruktion och höga kvalitet kan du vara säker på att Fuga effektbrytare kommer att leverera långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Fuga - Din pålitliga partner inom elektrisk utrustning

Fuga är en erkänd tillverkare av elektrisk utrustning och är kända för sina kvalitetsprodukter. Med deras expertis och erfarenhet inom branschen kan du vara säker på att få en produkt utformad för att möta dina behov. Fuga switchkorrespondens är inget undantag och är ett pålitligt val för alla elektriska installationer.

Skapa harmoni i ditt hem med Fuga 

Fuga-omkopplaren är inte bara en praktisk lösning för energihantering, utan också ett estetiskt tillskott till ditt hem. Den eleganta vita finishen passar perfekt till vilken inredningsstil som helst och skapar harmoni i rummet. Med sin pålitliga prestanda och snygga design är Fuga korrespondensbrytare det perfekta valet för att optimera ditt hem.

Mer information "Fuga strömbrytare med korrespondens | 16A | 250V | Vit"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
EAN 5703302154024
EAN 5703302154024

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ