Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Fuga Sockel M/J med strömbrytare 1,5M vit

Produktnummer: 24154
Fuga Stickkontakt M/J med strömbrytare 1,5M vit är en pålitlig och mångsidig lösning för inomhusbruk. Detta uttag har en bredd på 50 mm, en höjd på 77 mm och en IP-klass på 20. Den klarar en maximal spänning på 250 V och har en kapacitet på 13 A.

304 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Fuga Sockel M/J med strömbrytare 1,5M vit"

Fuga Sockel M/J med strömbrytare 1,5M vit

Fuga Stickkontakt M/J med strömbrytare 1,5M vit är en pålitlig och mångsidig lösning för inomhusbruk. Med sin smarta design och praktiska funktioner är detta uttag idealiskt för en mängd olika applikationer.

Hållbar konstruktion och enkel installation

Det här uttaget är designat för att monteras i lådor för vägg, inbäddning och för frontinsättning. Den kan även användas på lätta mellanväggar samt substrat och panelsubstrat. Installationen går snabbt och enkelt tack vare det skruvlösa klämsystemet som klarar 1,5-2,5 mm² styv tråd.

Praktisk design med strömbrytare och ljus

Fuga Stickkontakt M/J med strömbrytare 1,5M vit är utrustad med en praktisk strömbrytare och en ljusindikator. Detta gör det enkelt att slå på och av strömmen efter behov. Med sitt pillerskydd kan du vara säker på att den uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Hög kvalitet och lång livslängd

Produkten är gjord av slitstarka material som säkerställer lång livslängd och pålitlig prestanda. Med en maximal spänning på 250 V och en kapacitet på 13 A kan detta uttag hantera olika elektriska apparater och enheter.

Specifikationer och produktdata

  • Ampere: 13 A
  • Användningsområde: Inomhus
  • Bredd: 50 mm
  • Färg vit
  • Höjd: 77 mm
  • IP-klass: 20
  • Max kabeltjocklek: 1,5-2,5 mm²
  • Max spänning: 250 V
  • Modul: 1,5

Fuga Socket M/J med strömbrytare 1,5M vit är det perfekta valet för dina elbehov. Med sin hållbara konstruktion, praktiska design och mångsidiga användningsområden kan du vara säker på en pålitlig och effektiv lösning.

Mer information "Fuga Sockel M/J med strömbrytare 1,5M vit"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
EAN 5703302094856

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ