Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Fuga Sockel M/J 2-polig med strömbrytare | 1,5M | Vit

Produktnummer: 24160

Fuga sockel erbjuder en flexibel och säker lösning för infälld installation. Designad med pillerskydd och skruvlösa klämmor, är den idealisk för både väggmontering och på en yta. IP20 skyddsklass, 250V och 10 A märkström säkerställer tillförlitlig användning. Kompatibel med olika LK FUGA ramar för enkel installation.

491 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Fuga Sockel M/J 2-polig med strömbrytare | 1,5M | Vit"

Fuga Sockel: Innovativ infälld montering

Fuga uttag är designade för infälld montering i en mängd olika lådor, vilket gör dem mångsidiga för alla projekt. Med möjlighet till vägg, ingjutning och insättning framifrån, erbjuder dessa uttag en flexibel lösning för installation i lätta mellanväggar samt på underlag och panelunderlag.

Uttag med strömbrytare: Enkel och säker användning

Detta eluttag med strömbrytare är designat med användarvänlighet och säkerhet i åtanke. Utrustad med pillerskydd och skruvlösa klämmor för enkel anslutning av ledningar, erbjuder den en praktisk lösning för både hem och kontor.

Socket Switch: Effektiv och pålitlig elektrisk lösning

Med en märkström på 10 A och en märkspänning på 250V AC, ger denna uttagskontakt tillförlitlighet och effektivitet till dina elektriska system. Den är idealisk för hantering av hushållsapparater och ljuskällor.

Uttag och strömbrytare: Kompatibilitet och säkerhet

Denna kombinerade lösning av uttag och strömbrytare stöder upp till 2 st. 2,5 mm² styva ledningar per terminal och är kompatibel med en rad LK FUGA ramar och substrat. Säkerheten förbättras med pillerskydd och halogenfria material som överensstämmer med RoHS direktivet.

Mer information "Fuga Sockel M/J 2-polig med strömbrytare | 1,5M | Vit"
Användningsområde: Inomhus
IP-klass: IP20
MAX Amp. : 10A
Volt: 250V
EAN 5703302096898
Dimensionera H: 77 mm - B: 50 mm - D: 33 mm
EAN 5703302096898

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ