Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Forix Plug Switch | Schuko | Singel M/J

Produktnummer: 24862
Forix Stikkontakt Schuko är ett pålitligt och hållbart vitt uttag med en ampere på 16A och en maxspänning på 230V. Detta inomhusuttag är lämpligt för användning med vitvaror och andra elektriska apparater som kräver en enda anslutning. Med sin kompakta design passar den lätt in i vilken inredning som helst och är lätt att installera.

83 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Forix Plug Switch | Schuko | Singel M/J"

Forix Sockel Schuko enkel M/J 16A vit, IP20

Forix Stikkontakt Schuko singel är ett pålitligt och hållbart uttag som är idealiskt för inomhusbruk. Med en ampere på 16A och en maximal spänning på 230V kan detta uttag hantera de flesta elektriska apparater och enheter i ditt hem eller kontor.

Designad för enkelhet och funktionalitet

Forix Stikkontakt Schuko singel är designad med fokus på enkelhet och funktionalitet. Den vita färgen passar in i vilken inredning som helst och ger ett rent och stilrent utseende. Med en bredd på 65 mm, ett djup på 38,5 mm och en höjd på 65 mm är detta uttag kompakt och platsbesparande.

Hållbarhet och säkerhet

Med en IP-klass på 20 är Forix Stikkontakt Schuko lätt skyddad mot damm och kontakt med fingrarna. Den är lämplig för användning i torra inomhusmiljöer och uppfyller alla säkerhetsstandarder. Produkten är tillverkad av hög kvalitet och tål daglig användning och slitage.

Enkel installation och användning

Installationen av Forix Plug Schuko singel är enkel och okomplicerad. Den kan enkelt monteras på en vägg eller panel med hjälp av den medföljande monteringsutrustningen. När du har installerat den kan du koppla in dina elektriska apparater och njuta av pålitlig strömförsörjning.

Perfekt för hårda vitvaror med mera

Forix Socket Schuko singeln är idealisk för användning med hårda vitvaror och andra elektriska apparater som kräver ett uttag med en enda anslutning. Du behöver inte använda en adapter eller byta kontakt. Med detta uttag kan du enkelt ansluta och använda dina apparater utan krångel.

Mer information "Forix Plug Switch | Schuko | Singel M/J"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Volt: 230V
EAN 3245067824207
IP -klass IP-20
Material Plast
Dimensionera 65 x 65 x 38,50 mm.

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ