Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Digital Multimeter, Full-Smart (HT1E605)

Produktnummer: 6501
Smart Multimeter All-in (HT1E605) är en digital elmätare som är utformad för att diagnosticera och hitta defekta komponenter i elektriska installationer. Dess FULL-SMART-teknologi gör det enkelt att använda och passar bra inom områden som inkluderar bilar, elektricitet och installationer. Multimetern kan mäta både AC- och DC-spänning upp till 600V, ström upp till 10A, resistans upp till 60MΩ, kapacitet upp till 60mF och frekvens upp till 20mHz. Den har också funktioner som NCV, diod- och kontinuitetstest samt en 1,5 / 9V batteritest. Multimetern har en stor LCD-skärm med bakgrundsbelysning, inbyggd ficklampa och gummi skydd för att skydda mot mekanisk skada. Den drivs av två 1,5V AAA-batterier och har en automatisk avstängningsfunktion för längre batteritid.

236 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Digital Multimeter, Full-Smart (HT1E605)"

Praktisk og brugervänlig elmätare

Den digitala elmätaren, Smart Multimeter All-in (HT1E605), är lätt att använda både för erfarna och oerfarna användare. Den är ett utmärkt verktyg för att diagnostisera och upptäcka fel i elektriska installationer. Med dess SMART-teknologi kan multimetern automatiskt justera mätningsområdet för både AC- och DC-spänning och ström, diodtest och resistansmätning, vilket gör det enkelt och exakt att mäta olika elektriska parametrar.

Strömtestare, spänningsmätning och frekvensmätning i ett

Multimetern har ett brett utbud av funktioner, vilket gör den lämplig för användning inom områden som inkluderar bilar, elektricitet och installationer. Multimetern kan mäta både AC- och DC-spänning upp till 600 V, ström upp till 10 A, resistans upp till 60 MΩ, kapacitet upp till 60 mF och frekvens upp till 20 mHz. Dessutom kan den också utföra diod- och kontinuitetstest samt batteritest på 1,5 / 9 V-batterier.

Precis och användarvänlig elmätare

Multimetern har en stor LCD-skärm med bakgrundsbelysning, vilket gör det enkelt att läsa av mätresultaten. Den är utrustad med en inbyggd ficklampa, som gör det enkelt att arbeta i mörker. Multimetern har också en gummibeläggning för att skydda mot mekanisk skada, och den har en behaglig ergonomisk form, vilket gör den lätt att använda med en hand. Den drivs av två 1,5 V AAA-batterier, vilket ger längre batteritid tack vare den automatiska avstängningsfunktionen.

Teknisk data om den digitala elmätaren

Multimetern har en räckvidd på upp till 600 V AC och DC-spänning och en maximal ström på 10 A. Den kan mäta kapacitet upp till 60 mF, resistans upp till 60 MΩ och frekvens upp till 20 mHz. Batteritest kan utföras på 1,5 / 9V-batterier.


Mer information "Digital Multimeter, Full-Smart (HT1E605)"
Färg: Svart
EAN 5902801365652
Dimensionera 121 x 60 x 36 mm
Längd (mm) 121
Bredd (mm) 60
Höjd (mm) 36
EAN 5902801365652

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ