Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Zigbee Dimmer för Sladd | Svart | LED Dimmer med Skruvknapp | 1–50W (0140303)

Produktnummer: 7814

LED dimmer för Sladd - Svart - LED dimmer med vridknapp - Zigbee (HUE kompatibel) - 1-50W belastning

Observera att de sparade inställningarna inte sparas när strömmen avbryts.

423 kr 

644 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Zigbee Dimmer för Sladd | Svart | LED Dimmer med Skruvknapp | 1–50W (0140303)"

Dimmer LED för lampor

Vill du ha nedbländning av bla. bordslampor , vägglampor etc. denna dimmer på sladd är precis rätt lösning för dig. Denna LED dimmer dämpar praktiskt taget alla dimbara ljuskällor och LED lampor. Montera den helt enkelt på sladden till dina lampor. Den dämpar ljuskällor från 1-50w LED och 10-100w halogen genom att vrida på ratten.

LED dimmern är otroligt enkel att montera mellan två ledningar exempel mellan en kontakt och en lampa. Du kan vanligtvis använda sladden som redan finns på lampan, där du sedan skär av sladden och monterar dimmern på de två sladdar- se vår installationsvideo nedan .

Denna LED dimmer för sladd har en v Detta görs för att undgå att dämpa lampan till en nivå där den verkar vara avstängd.

Vridknappen på denna LED dimmer har också två funktioner. Den används både för att dämpa ljuset upp och ner, samt som en strömbrytare för att tända och släcka lampan – detta görs genom att trycka på vridknappen.

Zigbee dimmer - för icke smarta lampor

Denna dimmerljussladd fungerar inte bara som en "stand alone" LED dimmer, utan även som en Zigbee dimmer (som är HUE kompatibel) - eller en "smarta hem"-dimmer som den också kallas.

Om du vill styra denna Zigbee dimmer som en del av din smarta heminstallation kan detta enkelt göras eftersom den har integrerat Zigbee protokoll. Det betyder att med en Philips HUE Bridge, Osram Lightify Gateway eller så kan du styra ljuset med något av dessa system. Den är också kompatibel med Google Home och Amazon Alexa via en av ovanstående gateways.

Sladd dimmer - bland de bästa dimmer på marknaden

Med denna LED dimmer för sladd får du en av de bästa dimmer för LED ljuskällor. Har du ljuskällor med låg dimningsnivå kan du alltid ställa in en lägsta nivå på baksidan av dimmern på den lilla vridknappen.

Detta tillsammans med Zigbee integrationen gör denna LED dimmer för sladd montage till en av marknadens absolut mest mångsidiga och smarta LED dimmers.

Så här monterar du Zigbee dimmern och styr via Philips HUE

Mer information "Zigbee Dimmer för Sladd | Svart | LED Dimmer med Skruvknapp | 1–50W (0140303)"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Svart
IP-klass: IP20
Trådlös teknologi: Zigbee
Volt: 230V
EAN 8720246200201
Info 1 Kablar: 2 x 0,75mm2
Info 2 Bakkantsdimmer (CR)
Dimensionera L: 96.7mm - B: 31mm - H: 25mm / 40mm (Skruvknapp)

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ