Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Verktygssats med skruvmejslar och skiftnyckelsats (HT7G134)

Produktnummer: 6528
Det här verktygssatsen innehåller allt du behöver för att klara av alla uppgifter, oavsett om det är att montera möbler eller att reparera en cykel. Setet innehåller två högkvalitativa nedrivningsskruvmejslar i slagfast CrV-stål, samt en nyckelsats med både Torx och hex-nycklar i olika storlekar. Det är den perfekta presenten till alla som flyttar hemifrån och behöver en mångsidig verktygssats.

287 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Verktygssats med skruvmejslar och skiftnyckelsats (HT7G134)"

Verktygssats för gör-det-själv-projektet

Letar du efter en högkvalitativ verktygssats som kan hjälpa dig att utföra alla projekt? Då är den här verktygssatsen precis vad du behöver. Med ett urval av skruvmejslar och nycklar i olika storlekar kan du ta itu med alla uppgifter, från att montera möbler till att reparera en cykel.

Slagfasta skruvmejslar av hög kvalitet

Denna uppsättning innehåller två högkvalitativa skruvmejslar som är utformade för att klara även de mest krävande uppgifterna. Verktygssatsen innehåller en nedrivningsskruvmejsel med rak spår i storlek 6 x 125 mm, den är tillverkad i slagfast CrV-stål och är därför utformad för att slås och bankas med. Dessutom finns det en nedrivningsskruvmejsel i storlek PH2 125 mm som också är tillverkad av CrV-stål och är idealisk för att skruva i även de mest hårda materialen.

Nyckelsats för alla uppgifter

Denna verktygssats innehåller också ett urval av nycklar i olika storlekar, som är idealiska för alla uppgifter. Det finns en torx-nyckelsats från storlek T10 till T50 och en hex-nyckelsats från 1,5 mm till 10 mm. Dessa nycklar är utformade för att ge dig den exakta passform du behöver när du arbetar med även de mest komplexa projekten.

Den perfekta flytta-hemifrån-presenten

Denna högkvalitativa verktygssats är den perfekta presenten till någon som flyttar hemifrån. Med ett urval av skruvmejslar och nycklar i olika storlekar har de allt de behöver för att ta itu med alla uppgifter i hemmet, från att montera möbler till att reparera en cykel.

Mer information "Verktygssats med skruvmejslar och skiftnyckelsats (HT7G134)"
Färg: Blå, Svart
EAN 5902801232428
Dimensionera 395 x 180 mm
Längd (mm) 395
Bredd (mm) 180
EAN 5902801232428

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ