Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Festbelysning

Fest belysning

Skall du ha en stor sammankomst eller en stor fest snart? Då behöver du säkerligen festbelysning. Lyckligtvis hittar du de bästa festljusen här i vår topp 5-lista.

Rätt belysning är faktiskt en av de mest förbisedda punkterna när det gäller att planera en fest. Oavsett om du bjuder in vänner till en sammankomst, arrangerar en familjemiddag eller anordnar ett cocktailparty i trädgården, kommer typen av festbelysning du använder att skapa stämningen. Inget förstör en fest som att ha fel festbelysning… eller dålig.

Det finns många olika typer av festlampor som du kan använda för att lysa upp ditt evenemang. Här har vi noggrant valt ut de mest populära produkterna för att hjälpa dig att förgylla din fest.

Lys upp ditt evenemang med vacker festbelysning

Med festlig belysning kan du förvandla varje rum eller utomhusområde efter dina behov. Rätt festbelysning kommer definitivt att vara centrum för dina gästers uppmärksamhet på din nästa fest eller evenemang.

Det kan vara svårt att välja den perfekta festbelysningen när det finns så mycket att välja bland. Skall det vara en ljusshow eller skall det vara mer sofistikerat och lugnt? Allt beror på det evenemang du anordnar.

Det viktigaste är att du får en festbelysning som lyser upp din fest eller ditt evenemang på bästa möjliga sätt. Här kan det aldrig gå fel med olika typer av vackra festlampor som framhäver allt du vill. 

Det kan vara allt från färgade glödlampor till vanliga LED ljusslingor, trädgårdsspotlights, kulformade trädgårdslampor, LED stearinljus eller något helt annat.


6 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

6 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Festbelysning är ett av de bästa sätten att skapa rätt stämning till varje fest

Festbelysning är en av de viktigaste aspekterna av varje evenemang. Belysningen avgör hela stämningen och atmosfären under evenemanget. Därför måste den planeras noggrant om du vill att din fest skall bli precis som du önskar. 

Om du har en fest där folk dansar och är mycket aktiva, är tråkiga och enkla festlampor inte alltid en bra idé. Belysningen måste komplettera den typ av aktivitet som äger rum under evenemanget.

Å andra sidan skulle en avslappnad och mysig festbelysning passa utmärkt för ett evenemang som är mer en social sammankomst än något annat. Om du har en sammankomst med vänner och familj där ni bara sitter och pratar behöver du inte nödvändigtvis tända festbelysningen.

En fest behöver alltid festbelysning eftersom den ger festen en unik känsla. Oftast ger festljusen något speciellt och kan göra festen roligare och till och med mysigare än om det inte finns några lampor på festen alls. Valet av festbelysning beror dock i slutändan på vilken stämning du vill skapa under evenemanget.

Billig LED ljus och belysning är en bra investering för din fest.

Att använda billiga lampor, t.ex. LED belysning, är det bästa sättet att lysa upp ditt evenemang, oavsett om det hålls i hemmet, i en festlokal eller i trädgården. Men undrar du varför du skall välja LED lampor framför andra typer av belysning? Det finns flera goda skäl för det.

För det första är LED belysning mycket mer energieffektivt än traditionell belysning. Om du vill hålla nere elförbrukningen är det alltid rekommenderat att välja LED. Det är helt klart ett mer energibesparande alternativ att välja LED lampor till din festbelysning. Dessutom är det också ett mer miljövänligt alternativ.

Dessutom håller LED lampor mycket längre än t.ex. glödlampor eller energisparlampor. Det innebär att du inte behöver byta ut dina glödlampor lika ofta. På så sätt kan du använda festbelysningen om och om igen utan problem.

Välj utomhus festbelysning för ditt nästa utomhusevenemang

Alla älskar en utomhusfest - åtminstone när det inte regnar eller blåser. Festbelysning är som tidigare nämnts det bästa verktyget för att skapa en unik atmosfär för ditt utomhusevenemang.

Med festbelysning utomhus kan du se till att alla dina gäster får en trevlig kväll tillsammans med dig. Det kan du göra till exempel genom att placera en partyljusslinga med färgade lampor i trädgården eller på terrassen. Dessutom kan du hänga upp andra ljusslingor och sätta upp mysiga trädgårdslampor på olika ställen där du vill ha en mysig och festlig belysning. 

Rätt festbelysning skall ge gästerna en uppfattning om vilken typ av kväll de skall förvänta från det ögonblick de kliver in i lokalen.

För att göra det lättare för dig att välja rätt belysning för utomhusfester bör du därför alltid börja med att bestämma vilken typ av atmosfär du vill skapa. Detta kommer säkerligen att göra din planering och uppsättning mycket enklare och mer hanterbar.

Hitta marknadens bästa festbelysning för ditt evenemang här på PlusLED

Nedan hittar du våra tips på de bästa festljusen och festbelysningen på marknaden. 

Oavsett om du håller ett bröllop, en födelsedag, ett jubileum, en trädgårdsfest, en konfirmation, ett dop eller bara en fest för vänner och familj är det alltid en bra idé att ha vacker festbelysning. Alla typer av fester och evenemang kan dra nytta av rätt festbelysning.

I den här listan har vi samlat olika typer av festljus som lämpar sig för både utomhus- och inomhusbelysning. Om du letar efter andra typer av festljus än de som finns här är du alltid välkommen att ta en titt på våra andra kategorier. Det finns till exempel fler festlampor i kategorin: Partybelysning & Ljusslingor.