Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Växtlampa | Odlingslampa | LED | Justerbar med klämma

Produktnummer: 6386

LED växtbelysning med klämma, kontroller, färg- och ljusintensitetsjustering och timer. Med 24 lysdioder och 10 ljusintensitetsnivåer erbjuder denna lampa anpassad ljusstyrka och färgtemperatur för alla växters tillväxtfaser. Den inbyggda timern säkerställer en optimal ljuscykel utan manuella ingrepp, perfekt för både nya och erfarna trädgårdsmästare.


253 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Växtlampa | Odlingslampa | LED | Justerbar med klämma"

Växtbelysning med Justerbar Ljusintensitet

Upplev skillnaden med en växtbelysning som erbjuder 10 justerbara ljusnivåer för att möta olika växtkrav och intensifiera deras tillväxt under alla utvecklingsfaser. Denna LED växtbelysning är utformad för att simulera naturligt solljus och stärka fotosyntesen genom att tillhandahålla precis den ljusmängd dina växter behöver. Oavsett om det är unga sticklingar eller mogna växter, ger vår teknologi dig möjligheten att exakt anpassa ljusintensiteten, vilket säkerställer hälsosam tillväxt och blomning.

Växtlampa med Intelligent Timerfunktion

Med vår växtlampa som inkluderar en intelligent timerfunktion kan du programmera ljuscykler exakt till dina växters livscykel. Denna växtlampa för växter gör det möjligt att ställa in ljusperioder så att dina växter får optimal belysning utan manuell inblandning. Den automatiska ljusjusteringen säkerställer att dina växter alltid får den nödvändiga energin, även när du inte är hemma, vilket gör den till ett idealiskt val för upptagna växtägare.

Odlingslampor med Variabel Färginställning

Denna odlingslampa erbjuder tre olika belysningslägen som gör det möjligt att anpassa färgtemperaturen efter dina växters specifika behov. Från frö till fullt blommande planta, LED växtlampans flexibilitet säkerställer att varje planta får det bästa möjliga ljus. Denna anpassningsbara belysningslösning kan hjälpa till att optimera växtförhållandena i alla stadier, vilket förbättrar både tillväxt och hälsa.

Växtbelysning LED Idealisk för Alla Växttyper

Denna universella LED växtbelysning är designad för att stödja alla typer av växtliv, från krukväxter till mer krävande hydroponiska system. Med 24 kraftfulla LED lampor och upp till 60 lumen, säkerställer den att dina växter alltid har tillräckligt med ljus, oavsett deras typ eller tillväxtstadie. Detta gör den till en väsentlig enhet för alla som vill odla växter inomhus, med försäkran om att varje ljusspektrum är exakt avstämt för växtens behov.

Mer information "Växtlampa | Odlingslampa | LED | Justerbar med klämma"
Färg: Svart
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>80
IP-klass: IP20
Ljus färg: 1300K
Materiale: Aluminium, Plastik
Watt: 3W
Info 1 Kabellängd: 1540mm
Längd (mm) 700
Bredd (mm) 75
EAN 5907595458344

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ