Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Växtbelysning | Växtlampa | Inbyggd timer | Justerbar höjd

Produktnummer: 9050

Här får du en växtlampa som gör att du kan odla växter inomhus året runt. Den har en inbyggd timer som säkerställer att plantorna får rätt mängd ljus och höjden på lampan kan justeras från 21-47 cm. Med en effekt på 20W och en ljusstyrka på 1125lm är det en miljövänlig och hållbar lösning för att skapa en liten och grön oas i ditt eget hem.

UPPMÄRKSAMHET! Blomkrukor ingår ej

933 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Växtbelysning | Växtlampa | Inbyggd timer | Justerbar höjd"

Växtlampor: Gör dina växter starkare och friskare

Med denna tillväxtlampa kan du odla dina växter inomhus året runt. Den inbyggda timern garanterar att dina växter får exakt rätt mängd ljus, och höjden på lampan kan justeras för att rymma växter av olika storlekar. Tack vare den miljövänliga och hållbara tekniken i LED lampan kan du nu ha en trädgård inomhus på ett enkelt och praktiskt sätt.

Växtbelysning LED: Gör din trädgård hållbar och miljövänlig

Här får du en tillväxtlampa som kan användas för att odla dina växter inomhus och samtidigt spara energi. LED lampan är både miljövänlig och hållbar, så du kan ha en frisk och grön trädgård utan att belasta miljön. Den inbyggda timern garanterar att dina växter får exakt rätt mängd ljus, och höjden på lampan kan justeras för att rymma växter av olika storlekar.

Odla inomhus: Skapa en grön oas i ditt eget hem

Med LED-grow-lampan kan du skapa en grön oas i ditt eget hem. Den inbyggda timern garanterar att dina växter får exakt rätt mängd ljus, och höjden på lampan kan justeras för att rymma växter av olika storlekar. Med LED lampan kan du nu ha en trädgård inomhus året runt och njuta av den friska och hälsosamma atmosfären.

LED växtbelysning: Få starka och friska växter

Med Grolys kan du ge dina växter exakt rätt mängd ljus och stimulera deras tillväxt. LED lampan är både miljövänlig och hållbar, så du kan ha en frisk och grön trädgård utan att belasta miljön. Den inbyggda timern garanterar att dina växter får exakt rätt mängd ljus, och höjden på lampan kan justeras för att rymma växter av olika storlekar.

Mer information "Växtbelysning | Växtlampa | Inbyggd timer | Justerbar höjd"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>80
IP-klass: IP20
Ljus färg: 3500K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 1125lm
Spridningsvinkel: 120°
Volt: 220-240V
Watt: 20W
EAN 8719323786790
Info 1 Inbyggd timer: På i 16 timmar och av i 8 timmar
Info 2 Justerbar höjd: Höjden kan justeras till att vara mellan 21-47cm
Dimensionera L:45cm - B:18cm - H:48

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ