Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Vägghängd Sänglampa Med USB Uttag | GU10 | Mässing Och Vit

Produktnummer: 50217

Vägghängd sänglampa med USB uttag och GU10 uttag, perfekt för det teknikfyllda sovrummet. Färdig i en elegant färgkombination av vitt och mässing, erbjuder denna sänglampa flexibel belysning med en rotationsvinkel på 350° och en vertikal lutningsvinkel på 90°. Utrustad med en 5V, 2A USB ingång ser den till att dina enheter alltid laddas. Perfekt för dig som vill kombinera funktionalitet med estetisk design.

UPPMÄRKSAMHET! En ljuskälla ingår ej - Se vårt urval av  GU10 LED LAMPOR 

372 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Vägghängd Sänglampa Med USB Uttag | GU10 | Mässing Och Vit"

Sänglampa med usb uttag: En funktionell och modern lösning

Upptäck den ultimata bekvämligheten med denna sänglampa med usb uttag, perfekt designad för det moderna sovrummet. Denna sänglampa vägg kombinerar estetik med praktisk användbarhet, genom att erbjuda en inbyggd USB uttag för enkel laddning av dina enheter. Med sin eleganta design i sänglampa vit och sänglampa mässing, passar den perfekt in i varje sovrumsinredning och tillför en touch av modernitet.

Snygga sänglampa: Elegans och funktionalitet

Denna snygga sänglampa är designade för att erbjuda både stil och funktionalitet. Den vägghängd sänglampa är inte bara praktisk, men också ett uttryck för modern design. Med möjlighet till justering av rotations- och lutningsvinkeln, ger denna sänglampor med USB uttag dig kontroll över belysningen, så du kan skapa den perfekta atmosfären i ditt sovrum.

Sänglampa usb: Håll dina enheter laddade

Med denna sänglampa med usb uttag behöver du aldrig oroa dig för att dina enheter ska gå tomma för batteri. Den inbyggda USB porten gör det möjligt att enkelt ladda din smartphone, surfplatta eller annan enhet, vilket gör den till en oumbärlig funktion i ditt sovrum. Denna sänglampa til väg kombinerar funktionalitet med ett estetiskt tilltalande utseende, vilket gör dem till en idealisk tillägg till varje sovrum.

Sänglampa vägg mässing: En touch av lyx

Våra vägghängd sänglampa mässing erbjuder en perfekt balans mellan lyx och funktionalitet. Dessa lampor, utformade med en vacker mässingsfinish, lyfter fram varje sovrums estetik och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Den vägghängda designen sparar utrymme samtidigt som den tillför en touch av elegans till ditt sovrum.

Mer information "Vägghängd Sänglampa Med USB Uttag | GU10 | Mässing Och Vit"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Messing, Vit
IP-klass: IP20
Ljuskälla typ: Gu10
Watt: 35W
EAN 5904703002574
Material Aluminium + stål
Info 1 USB uttag | Strömknappen
Info 2 Max. 35W
Dimensionera H:180 mm - B: 70 mm - D: 35 mm
EAN 5904703002574

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ