Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Vägg Sänglampa | GU10 | Vit | Max. 35W

Produktnummer: 50201

Denna vita sänglampa för vägg är den perfekta lösningen för effektiv och snygg belysning i ditt sovrum. Sänglampan använder en GU10 sockel som är kompatibel med LED lampor, vilket ger energibesparingar och längre livslängd för glödlampan. Med en maximal effekt på 35W ger den kraftfull belysning som kan justeras efter dina behov. Den är gjord av en slitstark aluminiumlegering och stålplåt. Lampan är kompakt med en höjd på 140mm, en bredd på 60mm och ett djup på 85mm. 

 UPPMÄRKSAMHET! En GU10 lampa ingår ej! Hitta vårt urval av GU10 lampor här!

219 kr 

338 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Vägg Sänglampa | GU10 | Vit | Max. 35W"

Sänglampa vägg perfekt för sovrummet

Denna sänglampa för väggen är designad för att ge dig den bästa belysningen i ditt sovrum. Den är gjord av en aluminiumlegering och stålplåt, vilket säkerställer dess hållbarhet och motståndskraft mot dagligt bruk. Den har en höjd på 140mm, en bredd på 60mm och ett djup på 85mm, vilket gör den kompakt och enkel att installera på vilken vägg som helst.

Vägghängd sänglampa med GU10 sockel

Lampan är utrustad med en GU10 sockel, som är känd för sin mångsidighet och pålitlighet. Denna typ av sockel kan använda LED lampor, vilket innebär att du kan njuta av energibesparingar och en längre livslängd för dina glödlampor. Dessutom tillåter lampan byte av ljuskällan, så att du enkelt kan byta din glödlampa vid behov.

Sänglampa LED: Kraftfull och justerbar belysning

Med en maximal effekt på 35W kan denna sänglampa för väggen ge kraftfull belysning. Detta är idealiskt för att läsa, arbeta eller bara koppla av innan du lägger dig. Lampan ger möjlighet att justera ljusriktningen, vilket ger dig full kontroll över din belysning.

Snygg sänglampa: Snygg och tidlös

Den vita färgen på lampan ger den en klassisk och tidlös look som passar alla inredningar. Oavsett om ditt sovrum har en modern eller traditionell stil, kommer denna lampa att ge en elegant touch.

Mer information "Vägg Sänglampa | GU10 | Vit | Max. 35W"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
IP-klass: IP20
Ljuskälla typ: Gu10
Volt: 230V
Watt: 35W
EAN 5901477339523
Dimensionera H:140mm - B: 60mm - D: 85mm
Info 1 Max. 35W

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ