Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Väckarklocka med wake-up light | FM-radio | Bluetooth | 400lm | 5W högtalare

Produktnummer: 25634

Upplev ett naturligt uppvaknande med denna innovativa väckarklocka, som simulerar gryningens milda ljus. Denna multifunktionella klocka inkluderar en kraftfull 5W Bluetooth-högtalare, FM-radio och erbjuder en mängd olika ljuslägen och avkopplande ljud. Vakna varje dag utvilad och redo för en ny dag.

474 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Väckarklocka med wake-up light | FM-radio | Bluetooth | 400lm | 5W högtalare"

Upplev soluppgången hemma med väckningsljuset

Upptäck det perfekta sättet att vakna med vårt avancerade väckningsljus, designat för att simulera soluppgången, så att du kan börja din dag på ett mer naturligt och energiskt sätt. Vårt väckningsljus har röstats fram som bäst i tester flera gånger, vilket understryker dess effektivitet och popularitet bland användarna. Det gradvisa ljuset ökar i intensitet och simulerar en riktig soluppgångslampa, som gradvis förbereder din kropp för att vakna.

Väckarklocka för tunga sovande: Få ett pålitligt väckarklocka med soluppgångssimulering

Är du en tung sovande? Denna väckarklocka kan vara den perfekta lösningen för tunga sovande. Med effektiv wake up light-teknik och en pålitlig  alarm, denna klocka ser till att du vaknar mer utvilad varje dag, oavsett hur djupt du sover. Den unika soluppgångslampan ökar gradvis ljuset, vilket gör uppvaknandet mjukt och behagligt.

Börja dagen med din favoritmusik med denna väckarklocka med radio

Denna väckarklocka med radio erbjuder en perfekt kombination av traditionell funktionalitet och modern innovation. Du kan inte bara vakna till de klassiska tonerna från din favorit FM-station, utan du kan också använda den integrerade bluetooth-funktionen, som låter dig strömma musik direkt från din smartphone. Ett måste för alla som vill ha en musikalisk start på dagen.

En radio med väckarklocka är en multifunktionell design som väcker sinnena

Integrera både underhållning och funktionalitet i ditt sovrum med vår radio med väckarklocka. Denna klocka kombinerar väckningslampa och klockradio för att skapa en optimal väckningsupplevelse. Med en mängd olika förinställda ljud och ljudinställningar kan du anpassa din morgonrutin som aldrig förr.

Väckningsljus för väckarklockan låter dig vakna naturligt till en gradvis soluppgång

Vakna upp till naturens rytm med vår väckarklocka med väckningsljus, som erbjuder ett av de mest naturliga sätten att lämna drömlandet. Med funktioner som wake up light-erbjudanden och bluetooth-högtalare med väckarklocka är denna klocka perfekt för alla som uppskattar både funktionalitet och stil. Upptäck hur ljus och ljud i harmoni kan förbättra din morgon.

Mer information "Väckarklocka med wake-up light | FM-radio | Bluetooth | 400lm | 5W högtalare"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Nej
Färg: Vit
Ljus färg: 6500K, RGB
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 400lm
Materiale: Plastik
Trådlös teknologi: Bluetooth
Volt: 5V
EAN 8435527823566
Kompatibilitet Bluetooth & FM-radio: spela din favoritspellista eller radiokanal
Info 1 Väckarklockan har en inbyggd soluppgångseffekt
Info 2 Levereras med 100 cm USB-kabel | Adapter ingår ej
Längd (mm) 90
Bredd (mm) 160
Höjd (mm) 160
EAN 8435527823566

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ