Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Utomhus Vägglampa | Svart | GU10 | Boston | IP44

Produktnummer: 6030S

Utomhus och inomhusvägglampa - Snygg och vacker lampa i svart finish i hög kvalitet - Lampan kastar en bred ljuskon ned - Reflekterar glödlampan i det lilla glasfönstret - Monteras antingen som ett fallande ljus eller som en upplyst lampa - utomhuslampa använder 1x Gu10 lampa (ingår ej - måste köpas)

185 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Utomhus Vägglampa | Svart | GU10 | Boston | IP44"

Vägglampan som kan vridas

Denna vackra och snygga vägglampa kan monteras på flera sätt. Vägglampan kan lysa uppåt eller nedåt (beroende på hur den vrids och kan därmed användas både med nedåtriktat ljus eller som en upplyst vägglampa.

Med denna enkla utomhusvägglampa får du en vacker lampa i svart finish, och med sin vackra design kastar lampan ner en bred ljuskon, samtidigt glödlampa reflekteras i det lilla glasfönstret så att du får en vacker effekt vid montering.

Vägglampa med gu10 lampa

Vägglampan använder 1 st. GU10 lampa (kan väljas ovan) - så att du enkelt kan använda GU10 lampan som uppfyller dina behov. Du får en LED vägglampa som kan monteras både inne och ute, som också är redo för en dimmer om du köper en dimbar ljuskälla eller till exempel en smart GU10 spot från Philips hue.

Utomhusbelysning med IP44 klassificering

Denna vägglampa kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på att lampan har en IP44 klassificering. Denna klassificering beskriver densitetsklassen för vilken lampan är godkänd. IP44 betyder konkret att lampan är stänkskyddad. Talet 44 är faktiskt uppdelat, och varje nummer har sin egen betydelse. Detta förklaras ytterligare nedan.

IP4x innebär att vägglampan tål vattenstänk från alla kanter och vinklar. IPx4 innebär att lampan är skyddad mot inträngning från fasta föremål som ståltråd och liknande, som har en diameter över 1 mm. Om du lägger ihop dessa två klassificeringar får du alltså densitetsklassen IP44.

Utomhuslampa som passar både inomhus och utomhus

Denna vägglampa med sin svarta eleganta design har möjlighet att monteras både utomhus och inomhus väggbelysning. Det är möjligt att byta ut ljuskällan mot en dimbar lampa, vilket är perfekt för entrén för att skapa en mysig atmosfär. Vägglampan erbjuder möjlighet till ett antal användningsområden, till exempel belysning i garaget eller i cykelskuret, eftersom lampan kan monteras på två sätt som ger nedåtgående ljus eller som en upplyst lampa. Täthetsklassen IP44 gör också denna vägglampa till ett riktigt bra alternativ till belysning på flera ställen i hemmet.

Mer information "Utomhus Vägglampa | Svart | GU10 | Boston | IP44"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Svart
IP-klass: IP44
Ljuskälla typ: Gu10
Volt: 230V
EAN 5901508313317
Info 1 Looping: Kräver ytterligare tätning av kabelinträde / -utgång.
Dimensionera B: 67mm H: 78mm D: 92mm
Material Aluminum
EAN 5901508303349

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ