Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Telefonhållare för cykel | 360° Rotation | Med elastikband

Produktnummer: 7272
Denna smartphone-hållare är en flexibel och stabil lösning för montering på cykelstyret. Hållaren kan ställas in i vilken vinkel och position som helst och har en justerbar klämbredd på 55-90 mm. Den är tillverkad av robust material som klarar av alla väderförhållanden. Telefonen sitter säkert och elastiska band ser till att den inte välter, även när du kör på dålig väg. Hållaren kan monteras på i stort sett alla cykelstyre.

100 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Telefonhållare för cykel | 360° Rotation | Med elastikband"

Telefonhållare för cykel

Med denna smartphone-hållare kan du enkelt ha din telefon säkert monterad på din cykelstyre; hållaren kan användas på i stort sett alla cykelstyre. Hållaren kan justeras i vilken vinkel och position som helst. Den har också en extra fixering i form av elastiska band, vilket gör att telefonen hålls säkert utan att repa skalet. Hållaren kan rotera 360° och har en justerbar klämma som kan användas för telefoner med en bredd på 55-90 mm.

Cykelutrustning

Denna smarta utrustning är tillverkad av ett robust material, så den klarar av de tuffaste förhållandena. Den passar både professionella och amatörcyklister som behöver en hållbar telefonhållare för cykeln. Den fungerar bra i alla väder och på alla storlekar av cykelstyre. Dessutom är hållaren enkel att installera och montera.
Mer information "Telefonhållare för cykel | 360° Rotation | Med elastikband"
Användningsområde: Utomhus
Färg: Svart
EAN 5901299940617
EAN 5901299940617

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ