Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SwitchBot Pan/Tilt Camera 2K | Övervakningskamera | 360° | Smart hem

Produktnummer: 7728H

Detta är en fantastisk övervakningskamera som passar perfekt i hemmet. Kameran har en hög upplösning med skarpa färger och möjlighet till 360 graders övervakning, vilket ger en omfattande upplevelse. Dessutom har kameran AI detection, rörelsespårning, larmnotifieringar, nightvision och flerskärmsfunktion, vilket gör den mycket användarvänlig och pålitlig. Kameran kan enkelt styras med röststyrning och kan integreras med andra SwitchBot produkter för att skapa en ännu mer omfattande smart home upplevelse.

OBS! Minneskort ingår inte - Se vårt utbud av micro SD kort här!


593 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "SwitchBot Pan/Tilt Camera 2K | Övervakningskamera | 360° | Smart hem"

Högkvalitativ övervakningskamera med SwitchBot Pan/Tilt Camera 2K

Med SwitchBot Pan/Tilt Camera 2K får du en högkvalitativ övervakningskamera som ger dig en känsla av trygghet och säkerhet i ditt hem. Det avancerade AI systemet gör det möjligt att upptäcka rörelser och följa objekt så du alltid är uppdaterad om vad som händer. Kameran har en hög upplösning och en skarp bildkvalitet som ger dig en klar och naturlig färgåtergivning så att du kan se detaljer i bilderna. Med den smarta multi view funktionen kan du övervaka flera områden samtidigt, och med automatisk rörelsetracking kan kameran registrera rörelser i både horisontell och vertikal riktning och ge dig meddelanden via app notifikationer och email.

Övervakningskameran är också utrustad med en smart funktion som gör det möjligt att använda röststyrning så att du enkelt kan kolla på olika områden i ditt hem, även när du är upptagen. Kameran kan också integreras med andra SwitchBot produkter för en mer omfattande smart home upplevelse, och med möjligheten att ställa in automatiska patrulltider kan du fokusera på de områden som betyder mest för dig. Kameran är även utformad för enkel installation på platta ytor eller i taket, så du kan få full täckning av hela rummet. Med denna kamera får du en effektiv och pålitlig övervakningslösning som ger dig frid i själen när du inte är hemma.

Kameraövervakning med skarp 2K bildkvalitet

En övervakningskamera kan ge dig en känsla av trygghet och säkerhet i ditt hem. Med dagens teknologi är det enkelt att installera en kamera som kan hålla koll på ditt hem medan du är borta. En kamera med högupplöst lins och CMOS bildsensor kan ge dig en klar bild av vad som händer i ditt hem. Det är viktigt att bildkvaliteten är skarp och färgerna är naturliga och transparenta så att du kan se detaljer i bilderna.

När du väljer en övervakningskamera är det också viktigt att tänka på hur du ska övervaka flera områden samtidigt. En multi view funktion gör det möjligt för dig att se flera kameror på en skärm och enkelt växla mellan dem. Det är också viktigt att tänka på hur kameran registrerar rörelse i ditt hem. Automatisk spårning av rörelse kan följa rörelse i både horisontell och vertikal riktning och kan registrera och meddela dig om rörelser i ditt hem via app notifikationer och email.

Kameraövervakning inomhus av flera områden samtidigt

Med sin avancerade multi view funktion är det möjligt att övervaka flera områden samtidigt och växla mellan skärmbilder från flera kameror på en skärm. Denna funktion möjliggör en fullständig övervakning av ditt hem utan behov av flera kameror. Du kan enkelt följa med i vad som händer i olika delar av ditt hem och ha fullständig frid i själen genom att veta att du har full övervakning utan att behöva oroa dig för att installera fler enheter.

Automatisk spårning av rörelse med övervakningskamera WiFi

Med den förbättrade auto tracking funktionen kan kameran följa rörelse i både horisontell och vertikal riktning. Jämfört med tidigare modeller har räckvidden utökats med nästan 77%. Kameran spelar automatiskt in video när det registreras rörelse i ditt hem. Med denna SwitchBot kamera kan du alltid följa med i vad som händer i ditt hem, och du behöver inte oroa dig för att missa något.

Känn dig trygg med larm och notiser

SwitchBot Pan/Tilt Camera 2K är en avancerad övervakningskamera som hjälper dig att hålla koll på ditt hem även när du är långt borta. Denna kamera upptäcker och meddelar om rörelse i ditt hem via appnotiser och email, och du kan också få varningslarm direkt från kameran. När den används tillsammans med SwitchBot Plug Mini kan du tända ljus i områden där rörelse har registrerats och därmed få en ännu bättre övervakning av ditt hem.

Här får du hög upplösning och skarp bildkvalitet som ger dig en klar och naturlig färgåtergivning så att du kan se detaljer i bilderna. Med den smarta multi view funktionen kan du övervaka flera områden samtidigt, och med automatisk rörelsesensor kan kameran upptäcka rörelse i både horisontell och vertikal riktning och meddela dig via appnotiser och email.

Se ditt hem i realtid och bakåt i tiden med övervakningskameror

Du kan enkelt se vad som händer i ditt hem i realtid, var du än är, med denna SwitchBot övervakningskamera. Du kan också använda Playback funktionen för att se tidigare inspelningar. Med övervakningskameran kan du alltid ha koll på vad som händer i ditt hem, och du kan alltid titta tillbaka i tiden om du behöver det.

Mer information "SwitchBot Pan/Tilt Camera 2K | Övervakningskamera | 360° | Smart hem"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Volt: 5V
EAN 850037096930
Info 1 Kameravinkel: 360° horisontellt och 115° vertikalt
Info 2 Stöder FAT32 formaterat microSD kort upp till 256GB (ingår ej); Molnlagring
EAN 850037096930

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ