Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

SwitchBot Övervakningskamera Utomhus | Trådlös | Batteridriven

Det här övervakningskameran från Switchbot är en trådlös och batteridriven övervakningskamera som kan detektera rörelse och skicka meddelanden till din smartphone. Kameran har två kraftfulla LED strålkastare så att du kan se vad som händer utanför ditt hem i 1080P HD video, även på natten. Den har också AI baserad detektion av människor och husdjur, tvåvägs kommunikation och möjlighet till både lokal och molnlagring. Kameran är väderbeständig och har en lång batteritid på upp till 6 månader.

Övervakningskameran är liten och kompakt i sitt stilrena vita design, så den passar in i de flesta svenska hem. Den är enkel att placera på en plan yta eller montera på en vägg med de medföljande monteringsfästena. Kameran levereras med ett uppladdningsbart 18650 lithiumjonbatteri som ger upp till 6 månaders batteritid beroende på användning. Med SwitchBot appen kan du styra och övervaka din kamera från din mobiltelefon. Med appen kan du se livevideo, få rörelsemeddelanden och justera kamerans inställningar. Appen är intuitiv och enkel att använda och den är tillgänglig för både iOS och Android enheter.

Fungerar endast med 2,4 GHz wifi

OBS! Det är lagligt att meddela att hem, fastigheter etc. övervakas. Du kan hitta våra Larmdekaler här!

Artikelnummer: 7724H
999,00 SEK

Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar

 • Frakt 69 SEK till paketbutik
 • Gratis Frakt till paketbutik när du köper över 949 SEK
 • Leverans 2-4 arbetsdagar

Trustpilot

Detaljer

Övervakningskameror med rörelsedetektor och tvåvägs kommunikation

Denna övervakningskamera från SwitchBot är en trådlös och batteridriven övervakningskamera som säkerställer att du kan hålla koll på ditt hem och område utanför, oavsett var du befinner dig. Med vår rörelsedetektor, smart person och husdjursdetektering kan du få omedelbara meddelanden på din smartphone när det upptäcks rörelser i ditt område. Vår avancerade teknologi ger dig möjlighet att hålla koll på ditt hem eller kontor, även när du inte är där. Du kan också anpassa dina meddelanden så att du bara får meddelanden om rörelser i specifika områden eller vid specifika tider. På så sätt kan du känna dig trygg och säker i din vardag och alltid vara uppdaterad om vad som händer i ditt hem eller kontor när du inte är där.

Kamera övervakning med 1080P HD video och klar nattsyn

Kameran har en 1080P HD video och en diagonal synvinkel på 126 grader, vilket ger dig en klar bild av din egendom. Den har också en LED infraröd nattsynsfunktion, som ger dig möjlighet att se vad som händer, även i mörker.

Förutom att ha en skarp bildkvalitet är kameran också utrustad med en LED infraröd nattsikt. Detta ger dig möjlighet att se vad som händer, även i mörker. Med denna funktion kan du vara säker på att du kan övervaka din egendom dygnet runt, oavsett om det är dag eller natt.

Väderbeständig övervakningskameran med lång batteritid

Denna övervakningskamera är designad för att vara väderbeständig och kan motstå vind och regn med sin IP55 klassificering. Kameran levereras med ett uppladdningsbart 18650 lithium ion batteri, vilket ger upp till 6 månaders batteritid beroende på användning.

Övervakningskameran är inte bara väder- och vattentät utan också otroligt liten och kompakt i sin vackra vita design, så den passar in i de flesta svenska hem. Den är enkel att placera på en plan yta eller montera på en vägg med de inkluderade monteringsfästena. Med sin avancerade teknologi och långa batteritid är det ett idealiskt val för dem som vill skydda sitt hem och sin egendom på ett enkelt och effektivt sätt.

Övervakningskamera utomhus wifi med lokal och sky lagring

Kameran har både lokal och sky lagring. Du kan använda ett FAT32 formaterat microSD kort på upp till 256 GB för lokal lagring. Dessutom kan du ansluta kameran till WiFi och ladda upp inspelningarna till molnet.

SwitchBot appen ger dig möjlighet att styra och övervaka din kamera från din mobiltelefon. Med appen kan du se live video, få rörelsemeddelanden och justera kamerans inställningar. Appen är intuitiv och enkel att använda och den är tillgänglig för både iOS och Android enheter.

Enkel installation och användning av övervakningskamera wifi

Övervakningen är enkel att installera och använda. Du kan placera den på vilken plan yta som helst eller montera den på en vägg med de inkluderade monteringsfästena. Den fungerar med både iOS och Android enheter och kan integreras med Amazon Alexa och Google Assistant.

Denna övervakningskamera är idealisk för dem som vill skydda sitt hem och sin egendom på ett enkelt och effektivt sätt. Den ger dig möjlighet att hålla koll på ditt hem, även när du inte är där, och ger dig ro i sinnet när du inte kan vara hemma.

Mer information

EAN
EAN
850043739319
Dimensionera 86x86x83mm
Ansökan Utomhus och inomhus
Material ABS + PC + UV resistant Coating
IP -klass IP55
Spänning 5V, 2A
Typ av ljuskälla Inbyggt LED ljus
Info 1 Minsta systemkrav: iOS 11.0+, Android OS 5.0+
Info 2 1080P HD | Inbyggd mikrofon och högtalare | Bluetooth | Sensor | Nightvision | Laddare: USB Type-C
Kompatibilitet Google Assistant og Amazon Alexa
Leverans Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar