Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Stressboll | Bokformad | Mot rastlöshet och koncentrationssvårigheter

Produktnummer: 3471

Antistressboll - Formad som en bok - Motverkar rastlöshet i kroppen - ADHD - Ångest - Stress - Praktisk storlek - Lätt att ta med sig - Vit - Väger 30g - Stressboll - Handträning - Dimseting - Träning av underarm - Klämboll - Sense ball - Spela bollar - Fingertrainer

43 kr 

Produktinformation "Stressboll | Bokformad | Mot rastlöshet och koncentrationssvårigheter"

Stressboll formad som en bok för koncentrationssvårigheter

Om du upplever rastlöshet i kroppen eller koncentrationssvårigheter. Då kan en stressboll vara ett proaktivt drag för att lindra din stress, ångest och rastlöshet. Det hjälper till att föra dina tankar till något annat, vilket gör att du kan koncentrera dig och slappna av. Hela tiden kan du klämma dig loss på den här bollen. Då slipper du sitta oroligt med resten av kroppen, eftersom du nu har en boll som du aktivt kan använda för att avlasta dina rörelser.

Klämboll för att träna händerna förbättrar din blodcirkulation

Om du upptäcker att du ofta har kalla händer kan du även använda den här typen av boll till din fördel. Det ökar blodcirkulationen, eftersom du använder mer muskler när du använder denna boll. Det är särskilt praktiskt om du arbetar mycket på dator.

Testa en stressboll om du har rastlöshet i kroppen

Dessa små bollar kan användas till allt möjligt. Denna boll kan användas som lekboll för barn, eller kanske som ett komplement till träning av händer och underarm. Du kommer att uppleva ett motstånd i bollen när du klämmer den. Det är därför en erkänd pryl för rastlösa händer. Sensoriska bollar är populära eftersom den enkla funktionen gör produkten otroligt lätt att använda. Samtidigt stärker det musklerna i händer och underarm.

Mer information "Stressboll | Bokformad | Mot rastlöshet och koncentrationssvårigheter"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
EAN 4899888220350
Info 1 Verktyg för att motverka oro, rastlöshet och koncentrationssvårigheter
Dimensionera L62mm - H89mm - B23mm
Material PU

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ