Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Philips Hue Smart Plug

Philips Hue Smart Plug - flexibel kontroll över ditt hem

Med Philips Hue Smart Plug, även känd som Philips smartplug, blir varje lampa en del av ditt smarta hem. Med den här kompakta enheten kan du styra dina lampor via Philips Hue appen eller röstkommandon, vilket ger ditt hem en ny dimension av komfort och funktionalitet. Oavsett om du föredrar termen smart plug eller smart plug har Philips Hue en lösning som passar dina behov.

Philips Hue Smart Plug WiFi - gör ditt hem smartare

Integrera Philips Hue Smart Plug WiFi i ditt Philips Hue system för att öka hemmets intelligens. Den här tekniken gör det möjligt att styra enheter som inte är Hue enheter och göra dem till en del av ditt smarta hem. Philips Hue Smart Plug, inklusive både fristående enheter och paket som Philips Hue Smart Plug 2 Pack och 3 Pack, är utformade för att fungera sömlöst med din Hue Bridge för att skapa en helt integrerad upplevelse.

Populära i Philips Hue Smart Plug

Anslut din Philips Hue Smart Plug till en Philips Hue Bridge för full kontroll

Ta full kontroll över ditt hem med Philips Hue smart plug, en central del av Philips Hue ekosystemet när den är ansluten via Philips Hue Bridge. Det här smarta tillbehöret, tillsammans med upp till 50 smarta Philips Hue lampor och andra tillbehör, integreras sömlöst tack vare Philips Hue Bridge, som fungerar som hjärtat i ditt smarta belysningssystem. Philips Hue smart plug öppnar upp en värld av möjligheter där du kan automatisera vardagsbelysningen, skapa personliga ljusscener och mycket mer, allt bekvämt styrt via Philips Hue appen. Med den här installationen i ditt hem kan du njuta av den ultimata bekvämligheten och anpassa din belysning.

Philips Hue Smart Plug 2 pack - det perfekta startpaketet

Philips Hue Smart Plug 2 Pack, även kallat 2 packet, är en bra startpunkt för att göra ditt hem smartare. Med två smarta pluggar i ett paket kan du enkelt börja ditt äventyr med smart belysning. Det är en enkel och kostnadseffektiv lösning för dig som vill uppleva bekvämligheten med ett smart hem utan att göra en stor investering i förskott.

Philips Hue Smart Plug 3 pack - Maximera ditt smarta hem

För dig som vill utöka ditt smarta hem med fler kontroller är Philips Hue Smart Plug 3 Pack en perfekt lösning. Det här paketet ger dig tre smarta pluggar, vilket är perfekt för att styra flera enheter i större rum eller flera rum. Det är ett ekonomiskt sätt att öka flexibiliteten och kontrollen över ditt hem, allt via den centralt hanterade Philips Hue appen.