Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Wall Display

Produktnummer: 92023
Shelly Wall Display är en intelligent 4" väggdisplay som ger dig enkel och centraliserad kontroll och övervakning av alla dina Shelly-enheter. Med en minimalistisk design och en anpassningsbar hemskärm kan Shelly Wall Display enkelt anpassas till din interiör och dina behov Den integrerade 5 A-omkopplaren låter dig styra elektriska apparater, och de inbyggda sensorerna mäter temperatur, luftfuktighet och ljusstyrka. Du kan också övervaka strömförbrukningen i rummet och skapa scener och scheman. Shelly Wall Display är det perfekta valet att modernisera ditt hem och göra det smartare och mer effektivt.

1 443 kr 

1 579 kr

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Wall Display"

En intelligent styrenhet för ditt smarta hem

Shelly Wall Display är en intuitiv 4" väggdisplay som ger dig enkel och centraliserad kontroll och övervakning av alla dina Shelly-enheter. Med sin minimalistiska design och anpassningsbara hemskärm passar Shelly Wall Display perfekt in i din interiör och anpassar sig efter dina behov. Byt ut din vanliga ljusströmbrytare på bara 10 minuter och styr alla dina Shelly-enheter med en enda knapptryckning.

Styr ditt smarta hem: förenklad kontroll från ett ställe!

Shelly Wall Display är en sofistikerad 4-tumsskärm som ger intuitiv kontroll och sömlös övervakning till varje hörn av ditt smarta hem. Säg adjö till dina vanliga strömbrytare - nu kan du enkelt slå på/stänga av dina enheter med en enda knapptryckning. Oavsett om du dämpar belysningen, justerar rummets atmosfär eller säkerställer optimal energieffektivitet, gör denna smarta styrenhet hemstyrning enkel. Den mycket anpassningsbara hemskärmen blir en återspegling av dina preferenser och ger en snabb överblick över viktiga smarta hemdetaljer som temperatur, luftfuktighet och strömförbrukning i rummet. Den har även en inbyggd 5 A-strömbrytare som är lätt att manövrera; ett snabbt tryck med två fingrar låter dig slå på eller av den utan att titta.

Enkel navigering och anpassningsbar startskärm

Bläddra igenom olika menyer och styr dina enheter med ett enda tryck på Shelly Wall Display. Anpassa din startskärm för att passa dina exakta behov. Ordna och anpassa layouten för att visa upp till 6 enheter som betyder mest för dig. Du kan slå på eller stänga av enheter med en enda knapptryckning, övervaka luftfuktighet och temperatur och få omedelbar information om rummets nuvarande strömförbrukning.

Snabbkontrollcenter: dina favoriter

Detta dedikerade område låter dig skapa en obegränsad samling av dina mest använda enheter, grupper och scener och placerar dem alla inom räckhåll. Vill du skapa den perfekta stämningen? Vill du styra grupper av enheter med ett enda tryck? Lägg bara till dem i dina favoriter och navigera till dem direkt. Säg adjö till att rulla igenom menyer - fliken Favoriter ser till att allt du behöver är precis där du förväntar dig det.

Ledning av enheter och grupper

Med enhetsfliken på Shelly Wall Display kan du få snabb åtkomst till alla dina enheter med en enda blick. Se en komplett lista över enheter som ställts in i ditt valda rum och styr var och en individuellt. Förenkla hanteringen genom att snabbt hantera dina befintliga enhetsgrupper. Upptäck och kontrollera grupper av enheter som fungerar harmoniskt tillsammans inom det valda utrymmet, allt på en bekväm plats.

Skapa den perfekta atmosfären med scener

Förvandla omedelbart ditt utrymme med scener du skapar för att skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen. Oavsett om det är en mysig filmkväll eller en rolig sammankomst låter fliken Scener dig ändra stämningen med ett enda tryck.

Modernisera ditt belysningssystem

Byt ut dina traditionella strömbrytare med Shelly Wall Display och anslut dess inbyggda 5A-strömbrytare till dina lampor. Med ett enkelt tryck med två fingrar kan du slå på eller av strömbrytaren utan att behöva titta. Och oroa dig inte – strömbrytaren kan även kopplas till en traditionell ljusströmbrytare bredvid displayen för att möta allas behov i hemmet. Shelly Wall Display är dock mer än bara en smart switch - det intuitiva pekgränssnittet låter dig enkelt växla mellan flikar och styra dina andra enheter också. Den övervakar även rummets temperatur, luftfuktighet och strömförbrukning och visar denna information på hemskärmen hela tiden.

Mer information "Shelly Wall Display"
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235262597
Info 1 Max 5A
Dimensionera 85 mm x 85 mm x 30 mm
Längd (mm) 30
Bredd (mm) 85
Höjd (mm) 85
EAN 3800235262597

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ