Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly TRV

Produktnummer: 92021
Shelly TRV är en Wi-Fi-styrd smart termostatisk radiatorventil som låter dig kontrollera temperaturen i ditt hem enkelt och effektivt. Den har lång batteritid med ett uppladdningsbart batteri som kan hålla i upp till 2 år. Du kan enkelt justera temperaturen i rummet mellan 5°C och 30°C och styra ventilen via Shelly-appen eller med hjälp av olika protokoll, plattformar och röstassistenter. Shelly TRV har även avancerade funktioner som smarta profiler för effektiv energiförbrukning och fjärrstyrning av värme. Den är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, vilket gör det enkelt att integrera det i ditt smarta hem. Med Shelly TRV kan du uppnå optimal värmehantering och spara på dina energikostnader.

1 018 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly TRV"

Wi-Fi-styrd smart termostatisk radiatorventil

Shelly TRV är en avancerad och intelligent radiatorventil som kan förvandla ditt hem till ett energieffektivt och bekvämt utrymme. Med Shelly TRV kan du enkelt och flexibelt styra temperaturen i ditt hem, oavsett var du befinner dig. Designad för att ersätta din gamla termostatventil, denna smarta enhet låter dig skapa skräddarsydda scenarier baserat på tid, temperatur eller olika åtgärder, så att du kan optimera ditt värmeledningssystem och spara energikostnader.

Avancerad design med användarvänlighet i fokus

Shelly TRV är designad med fokus på funktionalitet och användarvänlighet. Den är utrustad med LED-display och beröringskänsliga knappar som gör det enkelt att göra snabba justeringar. Med sin kompakta storlek och eleganta utseende passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

Lång batteritid och enkel laddning

Shelly TRV har ett inbyggt uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 6500 mAh, vilket ger en batteritid på upp till 2 år, baserat på en typisk uppvärmningssäsong på 5 månader. Batteriet kan laddas upp via USB-C-porten på bara 5 timmar, så att du alltid har en pålitlig och energisnål enhet.

Smarta profiler för effektiv energiförbrukning

Med Shelly TRV kan du skapa upp till 5 olika profiler med 6 temperaturpunkter vardera. Detta gör att du kan anpassa inställningarna och styra värmen separat i varje rum, vilket säkerställer effektiv energiförbrukning. När du är på semester kan du välja profilen "Semester", som automatiskt sänker värmen till en miniminivå för att spara energi när ingen är hemma. Ställ in "Semester"-profilen så att den stängs av en dag innan du kommer hem och Shelly TRV kommer att öka värmen till de förinställda standardgraderna så att du kommer hem till en mysig atmosfär.

Fjärrkontroll för värme

Med Shelly TRV behöver du inte oroa dig om du sitter fast i trafiken. Du kan enkelt styra värmen via din smartphone och be Shelly TRV att skjuta upp uppvärmningen i flera minuter eller timmar. Detta ger dig full flexibilitet och kontroll, oavsett var du befinner dig.

Integration med ditt smarta hem

Shelly TRV är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, så att du kan styra din kylarventil med röstkommandon. Du kan också kombinera Shelly TRV med andra Shelly-enheter i ditt hem för att skapa skräddarsydda automatiska scenarier och optimera ditt smarta hem.

Med Shelly TRV får du inte bara en intelligent radiatorventil, utan också en pålitlig och energieffektiv lösning som ger dig full kontroll över ditt värmeledningssystem. Upplev komforten med att ha den perfekta temperaturen i ditt hem samtidigt som du sparar pengar på dina energikostnader.

Mer information "Shelly TRV"
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Wifi
EAN 3800235262559
Dimensionera 94 mm x 62 mm x 53 mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ