Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro Dual Cover PM | Max 36 A |

Produktnummer: 92030
Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM är en avancerad DIN-skena monterbar smart kontroller som gör att du kan styra och övervaka gardiner och jalusier på ett intelligent sätt. Den har LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning och kan styra två gardiner/jalusier med en belastning på upp till 16A vardera. Med exakt strömmätning och möjlighet till avancerade automatiseringsprocedurer är Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM perfekt för att automatisera rulljalusier, gardiner, markiser och mycket mer.

1 188 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro Dual Cover PM | Max 36 A | "

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM - Din smarta lösning för att styra gardiner och luckor

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM är en avancerad DIN-skena monterbar smart controller som gör det möjligt att styra och övervaka dina gardiner och jalusier mm. på ett intelligent sätt. Med en belastning på upp till 16A per utgång kan du enkelt styra position och övervaka strömförbrukningen. Oavsett om du vill automatisera dina jalusier, gardiner, markiser, grindar eller andra AC-motorer, ger Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM dig en användarvänlig lösning.

Avancerad kontroll och övervakning

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM kommer med ett antal avancerade funktioner som gör det enkelt att kontrollera och övervaka dina gardiner och jalusier. Med LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning kan du enkelt ansluta från olika enheter och plattformar. Du kan använda Shelly-appen eller röstassistenter för att styra dina gardiner och jalusier, och du har även möjlighet att skapa avancerade automatiseringsprocedurer baserat på användarfeedback och väderprognoser.

Flexibel design och enkel installation

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM är designad för enkel installation på DIN-skenan i ditt elförsörjningssystem. Den kompakta storleken och användarvänliga designen gör det enkelt att integrera regulatorn i ditt befintliga system. Med skruvklämmor och ett brett utbud av kompatibla kablar kan du enkelt ansluta dina gardiner och jalusier till Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM utan att behöva ytterligare kablar eller ledningar.

Säkerhet och tillförlitlighet

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM är utrustad med inbyggda säkerhetsfunktioner, inklusive överhettningsskydd och överströmsskydd. Detta säkerställer att dina gardiner och jalusier fungerar säkert och tillförlitligt under alla förhållanden. Styrenheten är också kompatibel med TLS 1.2, vilket ger en säker och pålitlig anslutning för molnbaserade och lokala integrationer.

Praktiska tillämpningar

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM kan användas i en mängd olika scenarier inklusive automatiska persienner, markiser och jalusier. Du kan ställa in dina gardiner och fönsterluckor så att de öppnas och stängs vid specifika tider på dygnet, baserat på ljusförhållanden eller väderprognoser. Den avancerade effektövervakningen gör att du kan optimera din energiförbrukning och minska kostnaderna.

Tekniska specifikationer

  • Storlek (HxBxD): 96x53x59mm
  • Vikt: 0,150 kg
  • Montering: DIN-skena
  • Skruvterminaler: 0,4 Nm / 3,5 lbin
  • Strömförbrukning: < 3 W
  • Wi-Fi-protokoll: 802.11 b/g/n
  • Bluetooth-protokoll: 4.2
  • RF-band: 2400 - 2495 MHz

Med Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM får du den ultimata kontrollen över dina gardiner och fönsterluckor. Oavsett om du vill automatisera ditt hem eller förbättra effektiviteten i ditt företag, är Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM den perfekta lösningen för dig.

Mer information "Shelly Pro Dual Cover PM | Max 36 A | "
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268124
Info 1 DIN skena
Info 2 2x16A
Dimensionera 96x53x59
Material Plast
EAN 3800235268124

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ