Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro 3EM | 400A | Effektmätare

Produktnummer: 92032
Shelly Pro 3EM 400A är en avancerad enhet för energiövervakning och kontroll. Med avancerade sensorer och mätare kan du mäta och övervaka elförbrukningen i ditt hem eller företag. Den har voltmetrar, amperemetrar och ger information om effekt, energiförbrukning och effektfaktor. Kompatibel med smarta hemsystem som Alexa och Google Home.

3 143 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro 3EM | 400A | Effektmätare"

Shelly Pro 3EM 400A - Effektiv energiövervakning och kontroll

Shelly Pro 3EM 400A är en avancerad enhet för energiövervakning och kontroll. Denna smarta enhet låter dig mäta och övervaka elförbrukningen i ditt hem eller företag på ett effektivt och tillförlitligt sätt. Med hög noggrannhet och en maximal ström på 400A kan du få detaljerad information om din strömförbrukning och optimera den för att spara pengar och minska din miljöpåverkan.

Avancerad energiövervakning

Shelly Pro 3EM 400A är utrustad med avancerade sensorer och mätare som låter dig övervaka olika aspekter av din elförbrukning. Med inbyggda voltmetrar kan du mäta spänningen för varje fas, och med amperemetrar kan du noggrant mäta strömmen för varje fas och nollledaren. Du kan också få information om effekt, energiförbrukning, effektfaktor och mycket mer. Denna information kan hjälpa dig att identifiera energislukare och vidta åtgärder för att optimera din energiförbrukning.

Kompatibilitet och integration med nuvarande smarta hemsystem

Shelly Pro 3EM 400A är kompatibel med olika smarta hemsystem och plattformar, inklusive Alexa, Google Home, Android och Apple. Detta gör att du kan integrera enheten i din befintliga smarta hemkonfiguration och styra din strömförbrukning med röstkommandon eller via en mobilapp. Du kan enkelt justera belysning, gardiner och andra elektriska apparater för att skapa en mer bekväm och energieffektiv hemupplevelse.

Enkel installation och anslutning

Shelly Pro 3EM 400A är designad för enkel installation och anslutning. Den kan monteras på en DIN-skena och är kompatibel med olika typer av ledningar och klämmor. Med ett intuitivt användargränssnitt och en användarvänlig design kan du enkelt ansluta enheten till ditt befintliga elsystem och börja övervaka din strömförbrukning utan krångel.

Hållbar design och lång livslängd

Shelly Pro 3EM 400A är designad för att vara hållbar och pålitlig. Den är gjord av kvalitetsmaterial och har en kompakt formfaktor som passar de flesta installationer. Med en lång livslängd kan du vara säker på att denna enhet kommer att fortsätta att tillhandahålla pålitlig energiövervakning och kontroll under många år framöver.

Mer information "Shelly Pro 3EM | 400A | Effektmätare"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
EAN 3800235268117
Material Plast
Dimensionera 94 x 19 x 69 mm
Info 1 MAX 400 A
EAN 3800235268117

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ