Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro 3

Produktnummer: 92011
Shelly Pro 3 är en intelligent 3-kanals reläströmställare för professionell belysning och automatisering av apparater. Med en kapacitet på upp till 48A och torra kontakter erbjuder den stor flexibilitet i spänningsnivåer och applikationer. Den har LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, skriptfunktioner och förbättrad säkerhet. Shelly Pro 3 är den ultimata lösningen för att optimera energiförbrukningen och automatisera processer i både privata hem och kommersiella byggnader.

933 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro 3"

Den ultimata smarta 3-fas reläbrytaren

Shelly Pro 3 är den perfekta lösningen för att automatisera lampor och apparater i både privata hem och kommersiella byggnader. Med sin trefasiga, 3-kanaliga reläbrytare kan Shelly Pro 3 hantera upp till 48A ström, vilket gör den idealisk för professionell belysning och automatisering av apparater. Den är utrustad med torra kontakter som ger stor flexibilitet vad gäller spänningsnivåer och tillämpningar. Med Shelly Pro 3 kan du ställa in olika åtgärder, scenarier och scheman som synkroniserar din miljö med dina dagliga aktiviteter eller affärsbehov. Dessutom har Shelly Pro 3 skriptfunktioner för skräddarsydd automatisering baserat på extern data eller olika händelser.

LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning

Shelly Pro 3 erbjuder LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning för maximal säkerhet och tillförlitlighet. Du kan använda LAN-anslutningen som backup vid behov och uppnå en pålitlig och säker anslutning.

Tre kanaler med 16A vardera

Shelly Pro 3 har en total uteffekt på 48A, vilket gör att du kan styra flera enheter och belysningskretsar samtidigt. Du kan enkelt justera och styra strömmen till olika enheter efter behov.

Torra kontakter

Shelly Pro 3 stöder torrströmbrytare som låter dig styra ett brett utbud av enheter och apparater med olika spänningsnivåer. De torra kontakterna är mångsidiga och kan användas med både låg- och högspänning.

Förbättrad säkerhet och skydd

Shelly Pro 3 är utrustad med förbättrade säkerhetsfunktioner och TLS 1.2-stöd, så att du kan skapa säkra molnanslutna och lokala integrationer. Du kan vara säker på att dina data och anslutningar är skyddade.

Skriptfunktioner

Shelly Pro 3 stöder fullt ut mjS-skript, så att du kan skapa ytterligare funktioner och anpassningar. Du kan anpassa automatiseringen efter dina specifika behov och uppnå den mest effektiva kontrollen av ditt hem eller företag.

Shelly Pro 3 är den ultimata lösningen för att optimera energiförbrukningen, automatisera olika processer och skapa en intelligent och effektiv hem- eller företagsmiljö. Med sina avancerade funktioner och pålitliga prestanda är Shelly Pro 3 det rätta valet för både nya byggnader och befintliga anläggningar.

Mer information "Shelly Pro 3"
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 675
Info 1 Max 48A
Dimensionera 96 mm x 53 mm x 59 mm
Längd (mm) 59
Bredd (mm) 96
Höjd (mm) 53
EAN 3800235268094

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ