Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Pro 2PM

Produktnummer: 92010
Shelly Pro 2PM är en smart switch för DIN-skena som ger intelligent styrning av elektrisk utrustning. Den har avancerad strömmätning och kan styra rullgardiner och andra motoriserade enheter. Den är idealisk för både privata hem och affärsanläggningar. Shelly Pro 2PM har LAN, Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, 2 utgångar med en kapacitet på 16A vardera och exakt strömmätning. Den stöder också rullgardinskontroller och skriptalternativ för automatisering. Shelly Pro 2PM är en del av Shelly Pro-serien, designad för DIN-skena installation i säkringsboxen. Den är kompatibel med röstassistenter som Alexa och Google Home. Med Shelly Pro 2PM kan du enkelt hantera din elförbrukning och motoriserade enheter för en effektivare och bekvämare vardag.

1 188 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Pro 2PM"

Smart och effektiv hantering av elförbrukningen med Shelly Pro 2PM

Shelly Pro 2PM är en professionell 2-kanals DIN-skena smart switch som ger kraftfull och intelligent kontroll av din elektriska utrustning. Med avancerad strömmätning och möjlighet att styra rullgardiner och andra motoriserade enheter är detta den idealiska lösningen för både privata hem och företagslokaler.

Exakt mätning av ström och effektiv styrning

Med Shelly Pro 2PM får du exakt mätning av strömförbrukningen på var och en av de två kanalerna, så att du enkelt kan hålla koll på din elförbrukning. Detta gör att du kan identifiera enheter med hög energiförbrukning och fatta beslut som sparar energi och minskar dina kostnader.

Styrning av rullgardiner och motoriserade enheter

Shelly Pro 2PM är designad för att styra rullgardiner, markiser, grindar och många andra motoriserade enheter. Du kan enkelt programmera enheten att öppna och stänga dina persienner baserat på tider på dygnet eller till och med väderförhållanden. Detta ger dig full kontroll över ditt hem och skapar en bekväm och intelligent atmosfär.

Säkerhet och kompatibilitet

Shelly Pro 2PM är utrustad med förbättrad säkerhet och stöder TLS 1.2, vilket säkerställer att dina data är skyddade. Den här smarta omkopplaren är också helt kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, så att du kan styra din elektriska utrustning med röstkommandon och integrera den sömlöst i ditt smarta hem.

Enkel installation och konfiguration

Shelly Pro 2PM är designad för att installeras inuti din säkringsbox (DIN-skena), vilket innebär att du inte behöver dra extra kablar eller göra komplexa installationer. Du kan enkelt konfigurera enheten med Shelly-appen eller via olika protokoll och plattformar, inklusive röstassistenter.

Med Shelly Pro 2PM får du en kraftfull och intelligent lösning för att hantera din elförbrukning och motoriserade enheter. Med exakt strömmätning, säkerhet och enkel integration i ditt smarta hemsystem kan du skapa en mer effektiv och bekväm vardag.

Mer information "Shelly Pro 2PM"
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268032
Info 1 Max 25A
Dimensionera 94 mm x 19 mm x 69 mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ