Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 999 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Punto LED Spotlight Low 5W, Matt Vit, Ra>90, 30mm, 475lm, 3000K

Produktnummer: 9947H
5w LED spotlight med låg profil - Mat.hvid - Ra> 90 - 30mm - 475lm - 3000K

394 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Punto LED Spotlight Low 5W, Matt Vit, Ra>90, 30mm, 475lm, 3000K"

Led Spotlight i Snygg Matt Vit Design

Med denna produkt får du en mångsidig matt vit LED spotlight , med en inbyggd höjd på bara 30 mm. Eftersom spotlights är så låg är installationen möjlig nästan överallt och är därför perfekt lämpad för installation i t.ex. sluttande väggar och liknande. LED spotlights är otroligt vackert med sitt matt vita utseende vilket bidrar till en fin finish på olika taktyper. Samtidigt ger den lågprofilerade platsen ett helt fantastiskt vackert ljus.

Infällda Spotlights med hela 475lm

Denna LED infällda spotlight har en front diameter på endast 75 mm, trots detta får du en ljuseffekt på 475lm. Ljuset levereras av en högkvalitativ CREE LED diod som leverera en hög färgåtergivning av Ra> 90 och hög driftsäkerhet. Spotlights vackra optik levererar en fullständig 60° ljusspridning som bidrar till ett mjukt ljusfall utan skuggor. Färgen på ljuset är 3000K vilket motsvarar ett varmt vitt ljus utan att det blir gulaktigt. Den lågprofilerade LED spotlight är helt dimbar och kan dimmas med olika LED dimbar på marknaden (se vilka modeller längre ner på sidan).

LED Infällda Spotlight i Matt Vitt med Låg Infällda Höjd

Mattvita LED spotlights med låg installationshöjd är perfekta för installation i alla typer av höljen. Spotlight färgen har gradvis blivit den mest populära på marknaden och den vita LED spotlight är perfekt för installation i kök, badrum, vardagsrum, hall, kontor etc. Spotlights unika design och låga höjd möjliggör installation under takbjälkar och på sluttande väggar där utrymmet annars är trångt. LED infällda spotlight kan tåla installation i alla rum, inklusive installation i badrummet (Ip44).

Infällda Spotlights med Installation Direkt i Isolering

LED infällda spotlight är gjord i en superfin matt vit design - detta ger ett enkelt och snyggt utseende i taket efter installationen. Montering av LED spotlights sker enkelt via de två kvalitetsfjädrarna som håller LED spotlights på plats. Den inbyggda spotlight är redo för looping via kontakter i baklådan och avlastning är gjord utan skruvar för snabbare installation. Spotlights är godkänd för framtida byggnadskrav och måste installeras direkt i isolering. Hålutskärning görs med en hålborr / hålsåg på 63-64 mm - utför alltid en testavstängning och var särskilt uppmärksam på alla. att borra med lägre mm borr för purulenta taktyper (Du hittar alla våra ihåliga borrar här).

LED spotlight dimbar

Med Punto 30 mattvit får du en lågprofilerbar dimbar LED spotlight som kan dimmas med de flesta leddämpare på marknaden. Nedan har vi sammanställt olika rekommendationer för fogdämpare baserat på tillverkarens instruktioner.

LK MEK300 CR = Stabil

FUGA LED-S 120VA = Stabil

SMARTHOUSE = Stabil

IHC Wireless = Skriv för info

Eltako tak modell = Stabil

Eltako LED skena dämpning = stabil

Yoki dämpare= stabil

Mer information "Punto LED Spotlight Low 5W, Matt Vit, Ra>90, 30mm, 475lm, 3000K"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Vit
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>90
IP-klass: IP44
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 475lm
Spridningsvinkel: 60°
Volt: 230V
Watt: 5W
EAN 994710000
Info 1 Vidarekoppling: Ja via terminaler (5x1.5mm²)
Info 2 IK klasse: IK08
Leverans Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar
Dimensionera Indbygningshøjde: 30mm - Bagdåse med connector - L:76mm B: 53mm H: 24mm
Lutningsvinkel 30°
Håldiameter Ø63-64mm
lampdiameter 75mm
Uppskattad livslängd 50.000 timear

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ