Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 999 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Punto LED Spotlight Low 5W, Mat Alu, 475lm, 3000K

Produktnummer: 9947A

5w LED spotlight med låg profil - Mat.Alu - Ra> 90 - 30mm - 475lm - 3000K

318 kr 

414 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Punto LED Spotlight Low 5W, Mat Alu, 475lm, 3000K"

Led Spotlight i Stilig Matta Alu. Design

Med denna lågprofilerade LED spotlight får du marknadens lägsta installationshöjd på bara 30 mm. Detta möjliggör installation nästan överallt och är perfekt lämpad för installation i t.ex. sluttande väggar och liknande. LED spotlight är skarp med sitt matta aluminium. borstad design och ger samtidigt ett fantastiskt fint ljus.

Infällda Spotlights med Hög Ljuseffekt på 475lm

Trots den lilla storleken på denna LED spotlight  får du en fin ljuseffekt på 475lm. Ljuset levereras av en CREE COB Led diod med en hög färgåtergivning på Ra> 90, vilket också är din garanti för hög driftsäkerhet. Den vackra optiken levereras med en full 60° spridning som garanterar ett fint mjukt ljusfall, perfekt för övre belysning. Färgen på ljuset kommer i 3000K, vilket motsvarar ett fint varmvitt ljus utan att det blir gulaktigt. Den lågprofilerade LED spotlight s är helt dimbar och kan dimmas med olika LED dimbar på marknaden (se vilka modeller längre ner på sidan).

Led Infällda Spotlight med Låg Infälld höjd

Spotlights med låg installationshöjd är idealiska för installation i alla typer av bostäder. Du kan därför säkert välja denna LED spotlight för kök, badrum, vardagsrum, hall, kontor, etc. Spotens kompakta design gör att spotten ofta passar under spärrar och möjliggör till exempel installation i sluttande väggar. Den lågprofilerade infällda spotlights kan sättas upp i alla rum samtidigt och kan med sin höga IP klass också tåla installation i badrum.

Infälld plats direkt i isolering

Den infällda spotlightet är gjord av en härligt borstad matt aluminium. design - detta ger ett klassiskt och snyggt utseende till taket. LED spotlighten monteras enkelt via de två kvalitetsfjädrarna som håller spotlighten på taktet. Den lågprofilerade spottet är redo för vidarekoppling och avlastning görs enkelt utan skruvar. LED infälld spotlightet monteras enkelt i trätak, tak i gips, troldtekt / träbetong etc.

LED spotlightet är godkänd och redo för vidarekoppling och avlastning är gjord utan skruvar, vilket gör denna spotlight lätt att arbeta med. Spotlighter  är godkänd för framtida byggnadskrav. För hålskärning, använd en hålborr / hålsåg på 63-64 mm - utför alltid en testskärning före den slutliga installationen (du hittar alla våra hålborrar här). Vid montering i poröst material väljs ofta en ihålig borr med lägre mm.

LED spotlight dimbar

Med Punto 30 får du en lågprofilbar dimbar LED spotlight som kan dämpas med de vanligaste LED dämpare på marknaden. Nedan har vi sammanställt rekommendationer för LED dämpare baserat på tillverkarens instruktioner.

LK MEK300 CR = Stabil

FUGA LED-S 120VA = Stabil

SMARTHOUSE = Stabil

IHC Wireless = Skriv för info

Eltako loft modell = Stabil

Eltako LED skena dämpning = stabil

Yoki dämpning = stabil

Mer information "Punto LED Spotlight Low 5W, Mat Alu, 475lm, 3000K"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Alu
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>90
IP-klass: IP44
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 475lm
Spridningsvinkel: 60°
Volt: 230V
Watt: 5W
EAN 994710001
Info 1 Vidarekoppling: Ja via terminaler (5x1.5mm²)
Info 2 IK klasse: IK08
Leverans Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar
Dimensionera Installationshöjd: 30 mm Baklåda med connector - L: 76 mm B: 53 mm H: 24 mm
Lutningsvinkel 30°
Håldiameter Ø63-64mm
lampdiameter 75mm
Uppskattad livslängd 50.000 timar

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ