Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

RGBIC

Vad är LED RGBIC från Govee?

Du har förmodligen hört talas om RGB LED strips med single color LED ljusband. Men här på PlusLED erbjuder vi den senaste ljustekniken från Govee, RGBIC, som innehåller ett avancerat IC-chip (oberoende kontroll) vilket gör det möjligt att visa flera färger samtidigt på en LED strip. Se nya och snygga färger som följer varandra längs LED bandet och säg adjö till tråkiga RGB LED strips med färgbyte. 

Lär känna skillnaden mellan RGB och RGBIC

Men vad är skillnaden mellan RGB och RGBIC? I en RGBIC-strip finns ett inbyggt IC-chip vilket gör det möjligt att välja flera färger som kan visas på t.ex. en LED ljusband samtidigt, medan RGB-ljuset bara kan visa en färg åt gången. 


12 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

12 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Vad ska du välja, RGB belysning eller RGBIC LED från Govee?

Om du letar efter LED strips med färger är båda teknikerna lika bra. Om du letar specifikt efter ett LED ljus för rum som visar en färg åt gången rekommenderar vi dock RGB LED ljus, men om du vill ha en LED strip för rum som visar olika färger samtidigt är RGBIC-tekniken långt överlägsen. 

RGBIC Strip Light:

- Inbyggt IC chip (oberoende kontroll)

- Fler färger på samma LED ljusband

- Hög ljusstyrka i LED dioder

- Möjligt att styra färgen för varje LED diod

- Hög känslighet för olika musiktyper

- Fler pulserande ljuseffekter

- Kan inte klippas

RGB Strip Light

- Inget IC chip (oberoende kontroll)

- En färg på LED strip

- Normal ljusstyrka i LED dioder

- Bara möjligt att styra färgen på hela LED ljusstripen

- Känslig för stark basmusik

- Grundläggande ljuseffekter 

I vilka sammanhang är det bäst att använda LED Govee - RGBIC?

Om du överväger någon typ av belysning för ett funktionellt område i ditt hem är det förmodligen inte RGBIC-ljus du behöver. I områden som ett sovrum, badrum, garage etc. kan du naturligtvis använda en vanlig RGB-strip eller en vanlig vit LED strip. Men om du är typen som älskar musik, fester, ljus och färger eller allmän belysning av spelrum, är RGBIC LED strip något för dig. RGBIC kan inte bara lysa i flera olika färger samtidigt, utan många Govee-produkter har även en inbyggd mikrofon som gör att ljuset kan synkroniseras med din favoritmusik. 

Styr ditt Spelljus, RGBIC LED eller andra Govee RGB LED produkter med Govee Home-appen

Du känner säkert igen scenariot där du exempelvis vill ändra färgen på din LED strip och du vill använda fjärrkontrollen, men du kan inte alltid hitta den när du behöver den. 

Govee har hittat en lösning på detta genom att Govees produkter kan styras med hjälp av en app. Med Govee Home-appen har du kontroll över alla Govee-produkter som du har hemma. Du kan t.ex. slå på/av, styra varje färg på en LED strip, justera ljusstyrkan, synkronisera musiken med enheterna och mycket mer. 

Skapa den perfekta atmosfären för dina inomhusaktiviteter med RGBIC-teknik. Om du vill ha mer kreativ frihet kan du använda "gör det själv"-läget via Govee Home-appen, där du kan anpassa dina egna scenlägen.

Har du en planerad fest som behöver lite ljus och atmosfär? Lägg sedan till mer atmosfär med livliga färger och energisk belysning med Govees "Rainbow mode" via appen.

Du har också möjlighet att styra andra Govee-produkter när du är borta från hemmet, eftersom de flesta Govee-enheter är anslutna till ditt WIFI-nätverk, med appen kan du styra dem även när du är på semester utomlands, och det finns möjlighet att ställa in timern med appen så att det ser ut som om någon är hemma. 

Det finns också ett forum där du kan utbyta idéer och sparring med andra Govee-användare och ge förslag till förbättringar, eller använda några av Govee-användarnas setups.

RGBIC och andra Govee-produkter är kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa

Många Govee-produkter är kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa. Du kan till exempel styra alla Govee-enheter direkt från soffan med din röst. Med röststyrning kan du ställa in olika scener, tidsinställningar, stänga av/på, justera ljusstyrkan och mycket mer.

Synkronisera produkter med RGBIC ljus med musiken

Många Govee-produkter är utrustade med en inbyggd mikrofon med LED strips, vilket gör att ljuset kan synkroniseras med din favoritmusik. 

Har du planerat en trädgårdsfest? Då kan du använda funktionen "Rhythm", som har två lägen. Du kan välja dynamiskt läge för att få färgerna att dansa vilt eller välja milt läge för ett lugnare humör. 

RGBIC LED strips med Govees produkter

Govee RGBIC LED ljus 5 meter, ett trådlöst LED ljus, utrustat med flera IC-chips vilket gör att LED stripsen kan visa 15 olika färger samtidigt. Med regnbågsliknande ljusshow på varje strip förvandlas ditt sovrum, kök eller vardagsrum till något magiskt.

Govees RGBIC-gamerbelysning stöder både Google Assistant och Amazon Alexa, så att du kan slå på/av dem, ändra färger och justera ljusstyrkan med din röst. 

Med Govee Home-appen har du också tillgång till otroliga scen- och musiklägen, ljuseffekter och 16 miljoner färger. 

Det är också möjligt att få Govee led 10m RGBIC LED strip för utomhusbruk. Om du vill vara den "coolaste" i grannskapet kan du köpa denna LED ljus 10m Phantasy Strip Light med RGBIC för ditt hus här på PlusLED. Med appen kan du också styra RGBIC-stripsen precis som alla andra Govee-produkter. Du kan ställa in olika scener och styra den 10 meter långa RGBIC LED stripen med hjälp av appen.