Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Resetillbehör

Här hittar du de coolaste och häftigaste reseprylar för resor och semestrar

Det sägs ofta att resa är att leva. Detta gamla ordspråk kan dock fritt tolkas av den enskilde resenären. Därför varierar det mycket vad individer förknippar med både resor och boende. Dock kan man hjälpa båda på vägen med smarta och roliga prylar. 

Det är alltid roligare att vara på semester om man också har något roligt att göra när man är borta. Du har alltså landat på rätt plats, före din avresa. På PlusLED kan du utforska det breda urvalet bestående av prylar och tillbehör för din nästa semester.  

Den perfekta presenten för resenärer

Om du är på jakt efter den perfekta presenten till en resande vän eller familjemedlem kan du hitta ett välfyllt urval av praktiska prylar och roliga gåvor här på vår hemsida. Det kan vara en ny powerbank med solceller, en handfläkt eller kanske en ny bagagevåg för resväskan. Vad du än letar efter kan du säkert hitta något som uppfyller dina behov.

Det är alltid roligt att få en present. Men det är ännu bättre att få en gåva som du faktiskt kan använda i din vardag. De flesta människor har någon gång fått en gåva som de inte riktigt vet vad de skall göra med. Detta är inte fallet med de produkter som du hittar här på vår hemsida. Praktiska produkter som alla uppfyller specifika behov som kan uppstå, både på resan och på hemmaplan.

15 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

15 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Stort urval av billiga prylar för många timmars skoj

Om du ofta reser utanför Europas gränser känner du säkert igen problemet med att kontakten på din mobil laddare inte passar in i vägguttaget på din destination. Det är därför du hittar ett urval av reseadapter här på hemsidan. Våra reseadaptrar är superkompakta och innehåller flera olika kontakter för många länder runt om i världen. 

Den kompakta storleken gör det enkelt att ta med den här typen av reseadapter i resväskan eller handbagaget. På så sätt slipper du stå på nästa resa utan möjlighet att ladda din smartphone eller dator.

Ha alltid en powerbank i handbagaget

Vi har ett stort urval av powerbanks i olika storlekar. Både med och utan solceller. Så om du letar efter en ny powerbank för din semester, festival, strand resa eller vandring i bergen har du kommit till rätt ställe. Vi på PlusLED vet hur viktigt det kan vara för din resa och semester om strömmen i din smartphone plötsligt tar slut. 

Vi har noggrant valt ut ett kvalitetssortiment av powerbanks i olika storlekar. Du hittar powerbanks med solpaneler och LED-lampor. Vissa modeller finns även med en kompass. Det är därför en bra idé att alltid ha en powerbank i väskan. Så att du i möjligaste mån undviker att hamna i en situation där du inte kan använda dina elektroniska apparater. 

Ett brett urval av högkvalitativa powerbanks med solceller 

En powerbank med solpaneler är det bästa valet om din semester äger rum utomhus. Om du går på en festival eller vandrar kan du dra nytta av solens strålar. Solpanelen laddar din powerbank så att du alltid kan ladda dina enheter. 

Den kompakta storleken gör att du kan hänga din solcells powerbank med en karbinhake på din ryggsäck. Då kan din powerbank laddas medan du rör dig. Du behöver inte oroa dig för att hitta ett uttag och kan fokusera på det som gör dig lycklig. 

Kom ihåg en powerbank om du skall gå på festival

Om du skall gå på festival är det oerhört viktigt att du har en powerbank med dig. Det är oftast nödvändigt att vara kontaktbar när man är på en festival. Både när det gäller, vänner och familj, men också myndigheterna om det uppstår en situation som kräver professionell hjälp. 

Med en powerbank behöver du inte köa till laddnings tältet eller liknande på festivalen eller marknadsplatsen. I stället kan du fortsätta att ha roligt. Du kan också välja en powerbank med solceller, så att din smartphone kan laddas medan du är ute i naturen.