Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

PlusLED - Din belysningsleverantör

På PlusLED är vi en ung, dynamisk verksamhet, som stolta över att leverera högkvalitets LED-lösningar till den skandinaviska marknaden. Vår affärsverksamhet bygger på ett genomgående kvalitetskoncept, där produktsortimentet kontinuerligt går igenom våra stränga testprogram, för att säkerställa våra kunder marknadens bästa kvalitet till bästa priser.

Under skapandet av vår kvalitetsmedvetna affärsmetod, har vi säkrat en värdekedjeinställning med fokus på kompromisslös hög produktkvalitet, leveransförmåga, konkurrenskraft och kundinsatser. Vi ger professionell rådgivning med utgångspunkt i senaste branschkunskaper kombinerade med kvalitativ sparring med våra kunder och samarbetspartners.

PlusLEDs värden som karakteriserar företaget dagligen och följs av företagets anställda består av tre kärnvärden.

VÄRDESKAPANDE

Vår första uppgift är att skapa värde för våra kunder. Vi använder aktivt våra kunders feedback för att involvera våra tillverkare och samarbetspartners i marknadens preferenser och möjliga förbättringar. Med kunden i centrum skräddarsyr vi innovativa lösningar utifrån kundens behov.  

TROVÄRDIGHET

För oss är trovärdighet inte givet, utan skall byggas upp genom nära relationer till vår närmiljö. Vi är stolta över att vara lyhörda för våra intressenter och lösa utmaningar i nära dialog med våra kunder. Vi tror att genom att visa aktuell kontinuerlig noggrannhet i vårt arbete, kan vi skapa långvariga kundrelationer baserade på ömsesidigt förtroende. 

KVALITETSMEDVETANDE

Vårt ständiga fokus på produkternas höga kvalitet, förvaltar sig direkt till fördelar för våra kunder. En kvalitetsmedveten strategi säkerställer ramen för unika belysningsmiljöer, samt en bra kundupplevelse.