Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Ljusslinga Solcell Med Färgade Lampor | RGB | 4,5m | Trådlös

50 LED dioder/lampor - 4,5m ljuskedja + 1,75m från första kulan/dioden till solpanelen - 4 ljusmelodier - IP65 - USB-kabel ingår - 10 cm mellan varje kula

Spikar, skruvar, pluggar och upphängning ingår - så att du kan placera solpanelen i marken eller montera den upphängd.

Artikelnummer: 7198
369,00 SEK

Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar

 • Frakt 69 SEK till paketbutik
 • Gratis Frakt till paketbutik när du köper över 949 SEK
 • Leverans 2-4 arbetsdagar

Trustpilot

Detaljer

Skapa en festlig atmosfär med ljusslingor utomhus

Här får du en ljuskedja på 4,5m, samt en 1,75m kabel från solpanelen till första dioden/ljuskulan. Den extra tråden från panelen till den första dioden gör det lättare och smidigare att placera ljuskedjan och samtidigt placera solpanelen i ett bra läge. Lamporna i ljuskedjan finns i 4 olika färger, vilket ger en festlig stämning och det går att välja mellan olika ljusmelodier, så att du kan anpassa den festliga stämningen ytterligare.

Solcells belysning för trädgården

Genom att använda solcellsljuskedjor väljer du en grön energikälla eftersom ljuskedjan via solcellspanelen använder solens strålar för att ladda batteriet. Det är därför en naturlig energikälla och du behöver inte ansluta en strömkälla och måste dra ledningar till ljuskedjan. Förutom att använda grön energi slipper du också att det påverkar elräkningen. Med en solcellsljuskedja får du vacker belysning som är klimatvänlig och samtidigt inte påverkar elräkningen.

Enkel installation och placering med solcellsslinga

Med denna festliga solcellsljuskedja får du en ljuskedja som är enkel och väldigt smidig att placera och montera. Både ett spjut och en upphängning för ljuskedjan ingår så du kan välja att placera solpanelen i marken eller hänga upp den. Det går att ladda ljuskedjan via USB kabel om du vill använda den inuti. Ljuskedjan laddar batteriet via solpanelen och därigenom solens strålar. Den är därför trådlös vilket gör den väldigt flexibel placeringsmässigt. Det enda du måste se till är att solpanelen placeras på en plats där den kan ta emot sol under större delen av dagen och att solpanelen inte täcks av smuts och smuts.

Ljusslinga glödlampa för trädgårdsfesten

Ljuskedjan är idealisk för att bidra med en extra festlig stämning till trädgårdsfesten eller en festlig kväll på terrassen. De olika ljusmelodierna gör det möjligt att anpassa hur festlig stämning du vill ha och samtidigt kan du skapa både en festlig och en mysig stämning.

Mer information

EAN
EAN
5712716071988
Dimensionera L: 4.5m ljusslinga + 1,75m kabel från solpanel till första diod
Ansökan Utomhus
IP -klass IP65
Sekundær strøm Kan laddas via USB
Info 1 4 olika ljusinställningar | Inbyggt batteri och solpanel
Info 2 Skruvar, pluggar, hängare och spett ingår
Leverans Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar