Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Ljusslinga LED

En ljusslinga LED är inget annat än en fantastisk dekorationsbelysning användbar till otroligt mycket. I vårt urval av LED ljusslingor hittar du både inomhus och utomhus julbelysning samt ljusslingor som du kan använda året runt. 

Med inomhus eller utomhus ljusslingor kan du på ett enkelt och lätt sätt skapa en riktig trevlig atmosfär. När du köper en LED ljusslinga, behöver du dessutom inte bekymra dig om att elräkningen stiger, då de är mycket energieffektiva och energibesparande. 

Vi har mycket noggrant valt ut vårt sortiment utifrån vad våra kunder tycker om och frågar efter. Ta en titt på våra erbjudanden på ljusslingor för att hitta någon av våra populära LED ljusslingor, som passar just dina önskemål och behov.

Populär i Ljusslinga LED

En LED utomhus Ljusslinga ger dig julbelysning där du har behov av det

Både inomhus och utomhus ljusslinga är otroligt dekorativa, särskilt under den mörka årstiden. Med en sådan belysning kan du blixtsnabbt skapa en underbar julstämning i din trädgård, på din terrass eller andra utomhusområden. 

Du kan få mer inbjudande utomhusområden genom att sätta LED ljusslingor utomhus. En julgransslinga är nämligen inte förbehållen bara julgranen. Här kan du exempelvis också använda en ljusslinga utomhus:

- I träden

- På buskar

- Längs husets takränna

- I krukor

- På häckar

- På altanen

- På terrassen

Det är alla de små detaljerna som räknas när det skall skapas en skön atmosfär. Även om en ljusslinga vid första ögonkastet verkar som en liten och obetydlig dekorationsmöjlighet, kan den leda till något unikt. Det gäller bara att se möjligheterna som finns med utomhus julbelysning.

Var kreativ med ljusslingor inomhus

Du kan vara kreativ med exempelvis en ljusslinga eller julslinga inomhus. Det gäller bara att hitta rätt design och placera en eller flera ljusslingor på olika platser i din bostad. Det finns massor av möjligheter att få mysig stämning med en inomhus ljusslinga. 

Du kan exempelvis imponera med en inomhus julgransslinga här:

- I fönsterkarmen

- Som bordsutsmyckning vid ett bröllop, en födelsedag eller en julmiddag

- På växter

- I en glasvas eller en glasflaska

- I lanternor

LED belysning till vardag och festliga tillfällen

En dekorativ och stämningsfull belysning är inte det man tänker mest på. Men det är ofta det som är pricken över i-et. Det gäller oavsett om du har behov av en skön belysning i vardagen eller vid ett festligt tillfälle. 

Du har, som tidigare nämnt, massor av dekorationsmöjligheter med en inomhus eller en utomhus ljusslinga, som är till glädje för dig och andra i vardagen. När det gäller festliga tillfällen, kan du ge stämningen en extra nivå med en partyljusslinga eller en LED  ljusslinga med 400 LED dioder.

Investerar du i en sådan ljusslinga som kan ställas in, får du ett pulserande, blinkande eller glimrande ljus, beroende på vad du väljer. Det kan sätta fart på stämningen vid en födelsedag, ett bröllop eller liknande. 

Partyljusslingor är det perfekta valet till trädgårdsfester, sommarfester eller grillfester. Med kulörta lampor hängande på terrassen eller i trädgården skall det nog bli en festlig stund med vänner och familj.

Har du några eventuella frågor? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med ditt köp av en LED ljusslinga.